Paasshow bij Bouwmeester Watersport

15 april 2014 om 00:00 Ondernemend

HARDINXVELD-GIESSENDAM - Bouwmeester Watersport op het adres Binnendams 40 houdt op zaterdag 19 en maandag 21 april een Paasshow. Er is dan alle gelegenheid om een kijkje te nemen in de winkel, de showroom en de werkplaats. Daarnaast worden er verschillende demonstraties gegeven en is het mogelijk om aan workshops deel te nemen. Belangstellenden zijn op beide dagen welkom van 10.00 tot 17.00 uur.

Door Ria Scholten

In het familiebedrijf worden Paul-Hans en Lenie Bouwmeester bijgestaan door hun dochter Rianne en zoon Lenard. ,,De klant vindt hier alles wat nodig om zijn boot in te richten en te onderhouden", vertelt Rianne. ,,In het najaar van 2013 is het vloeroppervlak van onze winkel flink vergroot. Dit gaf ons de ruimte om het aantal artikelen uit te breiden en ons enorme assortiment nog beter te presenteren. Door het mooie weer is het de afgelopen weken drukker geweest dan we in deze periode van het jaar gewend zijn. Veel mensen zijn iets eerder dan gebruikelijk met het watersportseizoen begonnen."

Vervolgens geeft Rianne een rondleiding door de fraaie watersportzaak die de meest uiteenlopende artikelen verkoopt. ,,Het is eigenlijk teveel om op te noemen", constateert ze. ,,We hebben een enorm assortiment touw en verf, maar de klant kan hier ook terecht voor bijvoorbeeld fenders, accu's, waterskikleding en cadeauartikelen als koperen lantarens en scheepsbellen. Ook voor het grotere werk zijn watersporters bij ons aan het juiste adres. Sinds enkele maanden verkopen we waterscooters van het merk Sea-Doo. Wij zijn in Nederland een van de drie dealers die dit topmerk mogen voeren. Uiteraard verkopen we ook de bijpassende kleding en accessoires en trailers om de scooters te vervoeren."

De botenshowroom op de eerste etage biedt plaats aan nieuwe en gebruikte boten. Bouwmeester Watersport verkoopt polyester sloepen, sport- en consoleboten en pvc opblaasboten. ,,Ook de buitenboordmotoren van onder andere Yamaha, Mercury, Evinrude en Honda wil ik even noemen", vertelt Rianne. ,,Daarnaast verkopen we heel veel onderdelen. In de werkplaats houden onze monteurs zich bezig met reparatie, onderhoud en revisie van (buitenboord)motoren. Eigenaren van waterscooters en verschillende soorten boten kunnen bij ons ook terecht voor service. Je kunt stellend dat we hier alles repareren wat op een trailer kan worden vervoerd. Als het een groter vaartuig betreft gaan onze monteurs op locatie aan de slag."

,,Tijdens de Paasshow gunnen we de klant graag een 'kijkje in de keuken'. In de werkplaats wordt gesleuteld aan buitenboordmotoren. Ook wordt er gedemonstreerd hoe polyester gerepareerd kan worden. Uitgebreide informatie, onder andere over de workshops, is beschikbaar op onze Facebook pagina.'

Zie ook de website www.bouwmeesterwatersport.nl. De zaak is telefonisch bereikbaar via 0184-615178.

Foto-onderschrift: Rianne en Lenard zijn blij met het Sea-Doo dealerschap.

advertentie
advertentie