Umbra is verhuisd naar Bleskensgraaf

15 april 2014 om 00:00 Ondernemend

BLESKENSGRAAF - Sinds enkele weken is Umbra Zonwering & Raamdecoratie gevestigd in een fraai pand aan de Van Beukelaarweg 12. De zaak verkoopt kwaliteitszonwering van Brustor en raamdecoratie plus het horrenprogramma van Luxaflex. De eigenaren Leo Rietveld en Stephan van Waardenberg vertellen waarom zij hun vorige pand hebben verruild voor de huidige locatie.

Door Ria Scholten

,,De afgelopen zeven jaar was ons bedrijf gevestigd in een knus winkelpand aan de Dorpsstraat in Giessenburg. Een prima locatie, maar we waren daar uit ons jasje gegroeid", vertelt Leo. ,,We hadden namelijk de wens om onze producten en dan met name het Brustor Outdoor Living programma, in een optimale ambiance te kunnen presenteren. Bovendien hebben de klanten hier de beschikking over voldoende parkeergelegenheid."

,,Voor zonweringsfabrikant Brustor is ons bedrijf een belangrijke partner in de Alblasserwaard", vult Stephan aan. ,,De mensen kunnen hier terecht voor de vertrouwde collectie buitenzonwering in de vorm van knikarm- en uitvalschermen, markiezen en screens. De cassettesystemen zijn uitgevoerd in duurzaam gemoffeld aluminium en zorgen ervoor dat het doek volledig beschermd is tegen weersinvloeden. De bekende Somfy motor staat borg voor een optimaal bedieningsgemak. We verkopen ook rolluiken die warmte-, koude- en daglichtwerend zijn én ongenode gasten tegenhouden."

In de showroom is de Brustor terrasoverkapping een echte blikvanger. ,,Outdoor Living is dé trend van 2014", vertellen de heren. ,,Het terras of de tuin wordt steeds vaker het verlengstukstuk van de woning. Heerlijk buiten zijn met de luxe van binnen. Wie wil dat niet? De dakconstructies zorgen voor een optimale zoninval, voldoende schaduw of een aangename ventilatie die bij warme dagen doet denken aan airconditioning. De volautomatische kantelbare aluminium lamellen regelen de zoninval op het terras door tot 150 graden om hun as te draaien. Met gesloten lamellen vangt een goot het regenwater op en laat dit ongemerkt afvloeien in de zijpalen. Verwarmingselementen, screens en LED verlichting zijn optioneel leverbaar."

,,Nieuw in ons assortiment zijn de schuttingdelen en palen van aluminium die qua uitstraling heel goed aansluiten bij het Outdoor Living programma. Het bovenste deel van de schutting kan desgewenst worden uitgevoerd in glas, composiet, hardhout of beweegbare aluminiumdelen. Bijkomend voordeel is dat de materialen onderhoudsvrij zijn."

Umbra is Select Dealer van Luxaflex. Dit houdt in dat aan het merendeel van de Luxaflex acties wordt meegedaan. "We verkopen onder andere rolgordijnen, horizontale en verticale lamellen, vouwgordijnen, multishades, plissé's en duettes", meldt Leo. "Met de zomer voor de deur willen we de aandacht vestigen op het uitgebreide horrenprogramma van deze fabrikant."

Zie ook www.umbra.nl.

Foto-onderschrift: Leo (r.) en Stephan zijn nog druk bezig met de laatste details van de showroom.

advertentie
advertentie