Diana van der Wijngaard wint beautybon

17 april 2014 om 00:00 Ondernemend

H'VELD-G'DAM - Diana van der Wijngaard uit Hardinxveld-Giessendam is één van de gelukkige winnaars van een ANBOS beautybon t.w.v. € 65,-. Diana van der wijngaard won deze bon nadat zij een actiekaart ontving met een unieke code van Schoonheidsinstituut Callista. Een actie die de brancheorganisatie voor de professionele schoonheidsspecialist (ANBOS) organiseert in het kader van haar 65 jarig bestaan.

Alle erkende ANBOS-schoonheidssalons ontvingen eind februari een pakket met actiekaarten. Klanten krijgen na een bezoek aan hun ANBOS-schoonheidsspecialist een actiekaart met daarop een unieke code. Deze code kan worden geactiveerd op de site www.anbos65jaar.nl. Door de code te activeren maakt men kans op één van de beautybonnen t.w.v. € 65,-. Diana van der wijngaard was een van de gelukkige winnaars en ontving uit handen van Willy Vlot deze beautybon.

De actie loopt nog tot en met 3 mei. Aan het einde van de actieperiode worden ook nog drie hoofdprijzen verloot onder alle geactiveerde codes: een jaar lang gratis naar de schoonheidsspecialist.

advertentie
advertentie