Clubpaspoorten sparen bij Hoogvliet

19 april 2014 om 00:00 Ondernemend

H'VELD-G'DAM - Na het grote succes van de jubileumactie van vorig jaar met sportplaatjes, komt Hoogvliet ook dit jaar met een unieke actie voor lokale sportclubs: Clubpaspoorten sparen van je eigen clubvrienden van HKC en v.v. Hardinxveld. Het leuke aan deze actie is dat er op een Clubpaspoort niet alleen een foto van de speler of speelster staat, maar ook een aantal leuke weetjes over hem/haar. Alles wat je wilt weten van je clubvrienden.

Nagenoeg alle Hoogvliet supermarkten doen mee met de actie, elke winkel is gekoppeld aan bepaalde lokale clubs. In totaal doen er 80 verenigingen mee met de Clubpaspoortenactie. De actieperiode waarin de Clubpaspoorten worden uitgegeven is van woensdag 23 april tot en met dinsdag 27 mei. Woensdag 23 april vindt de feestelijke aftrap van de actie plaats en op woensdag 28 mei wordt de actie afgesloten met een ruilmiddag.

Iedere club krijgt zijn eigen verzamelmap met een spaaroverzicht waarin te zien is welke Clubpaspoorten er te sparen zijn. In bepaalde Hoogvliet-vestigingen kan voor verschillende clubs gespaard worden. Aan de kassa kan de klant kiezen voor welke club hij/zij paspoorten spaart. Bij elke 10 euro aan boodschappen (en wekelijks bij diverse actieaanbiedingen) krijgt de klant een setje met Clubpaspoorten.

advertentie
advertentie