Geslaagde fotosessie met Assepoester

22 april 2014 om 00:00 Ondernemend

SLIEDRECHT - Er was vrijdag hoog bezoek bij J. van Mourik & Zn aan de Kerkbuurt. Zangeres Sita kwam in haar rol van Prinses Assepoester haar opwachting maken bij de fraaie schoenenzaak die sinds een jaar het predicaat 'Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier' mag dragen. Gekleed in een prachtige japon ging zij met heel veel kinderen op de foto.

Door Ria Scholten

De fotosessie vormde de feestelijke afsluiting van het jaar waarin het 100-jarig bestaan van de zaak werd gevierd. Assepoester had tussen haar vele optredens gelukkig een paar uurtjes vrij voor een bezoek aan Sliedrecht. ,,Ik verheug me ontzettend op het AFAS Sprookjesconcert dat in het Pinksterweekend plaats gaat vinden in de Evenementenhal in Gorinchem", liet ze weten. ,,Het is mooi dat veel kindjes uit deze regio nu met een gratis toegangskaartje naar de voorstelling kunnen komen kijken." De prinses doelde op de actie van de schoenenzaak die wegens groot succes verlengd is tot en met vrijdag 25 april. Bij elk verkocht paar kinderschoenen met een prijs van minimaal 40 euro wordt een gratis toegangskaartje voor de voorstelling weggegeven. Elk volgende kaartje kost geen 25 euro, maar 12,50 euro.

Jeffrey van Mourik vertelde over de collectie schoenen voor kinderen en jongeren in de maten 18 tot en met 42, waarin ongeveer vijfentwintig merken vertegenwoordigd zijn. ,,Voor de kleintjes wil ik graag Shoesme noemen met babyschoentjes met oefenloopzooltjes in de maten 18 tot en met 22. Voor de wat grotere meisjes zien we de komende zomer veel bandschoentjes. Sportieve veterbootjes worden zowel door jongens en als door meisjes gedragen. We verkopen ook leuke gekleurde slippertjes die al voor 21 euro verkrijgbaar zijn. Voor de meisjes hebben we momenteel een Birkenstock actie met verschillende modellen slippers in de maten 30 tot en met 34. Een paar kost nu 30 euro in plaats van 49,95 euro."

,,We zijn gespecialiseerd in schoenen voor jongens en meiden in de maten 36 tot en met 42 en spelen hiermee in op de groeiende vraag in dit segment. Voor de jongens hebben we een leuke collectie van het merk Blackstone met stoere, halfhoge veterboots. We zien ook dit seizoen veel blauw- en cognactinten. De meiden kiezen vaak voor linnen boots van Converse, die zowel in een lage als een hoge uitvoering verkrijgbaar zijn en qua kleuren aansluiten bij het modebeeld van nu."

Jeffrey vestigde alvast de aandacht op een bijzondere actie, waarin de brandweersneakers van Floris van Bommel en de Nederlandse Brandwondenstichting een centrale plaats innemen. ,,De felrode sneakers zijn voorzien van een subtiel brandweerlogo en verkrijgbaar in de maten 39 tot en met 48. Met een speciale brandweeretalage gaan we aandacht vragen voor het thema brandveiligheid. Op 17 mei, de verjaardag van Koningin Máxima, verzorgt de Sliedrechtse brandweer vóór ons pand een aantal demonstraties."

Foto-onderschrift:

Prinses Assepoester had plezier in de fotosessie met de kinderen uit de Alblasserwaard.

advertentie
advertentie