Uitnodiging presentatie coalitieprogramma op dinsdag 22 april

22 april 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Dinsdagavond 22 april presenteren T@B en SGP hun coalitieprogramma. Iedereen is van harte uitgenodigd om daarbij aanwezig te zijn.

Tijdens de bijeenkomst geven de formateur (Benhard van Houwelingen) en de onderhandelaars van T@B en SGP een toelichting op het proces van de coalitievorming. Daarna presenteren zij het coalitieprogramma. Er is gelegenheid om vragen te stellen. De bijeenkomst begint om 19.30 uur en vindt plaats in de raadzaal van het gemeentehuis. Het is niet nodig u vooraf aan te melden. Er ligt een exemplaar van het coalitieprogramma voor u klaar.

Benoeming van de wethouders

Op donderdag 24 april 2014 wordt officieel het coalitieprogramma ter kennisname aan de gemeenteraad voorgelegd en door de formateur verslag gedaan van de coalitieonderhandelingen. Dit vindt plaats in het openbare Besluit van de gemeenteraadsvergadering. Deze vergadering wordt gehouden in het gemeentehuis en vangt aan rond 21.00 uur. In dezelfde vergadering worden de nieuwe wethouders beëdigd en diverse burgerleden. Iedereen is van harte uitgenodigd om deze vergadering bij te wonen.

advertentie
advertentie