Gezellige Mei-Markt Gereformeerde Kerk Boven-Hardinxveld

27 april 2014 om 00:00 Activiteiten

Op vrijdag 9 mei van 17 tot 22 uur, wordt voor de eerste keer de Meimarkt gehouden in en achter de Gereformeerde kerk, Jan Steenstraat 5 in Boven-Hardinxveld! Het assortiment bestaat uit plantjes, opgemaakte plantenbakken, bloemstukjes, boeken, sieraden, decoratie voor in en om het huis, lekkers te eten en te drinken (vers gebakken wafels, heerlijk ijs, poffertjes, vers fruit, lekkere broodjes en warme snacks). Ook zijn er kleine meubels en decoratieartikelen van steigerhout te koop. Natuurlijk kun je ook een gokje wagen bij het Rad van Avontuur of aan de ‘lootjestak’. Er zijn mooie prijzen te winnen!

Voor de kinderen is er een speciaal programma met voor iedereen iets leuks te doen! Er zijn spelletjes waarmee je een prijs kunt winnen , een springkussen voor de kleinsten, een levend tafelvoetbalspel voor klein en groot! Ook kun je zelf een moederdagkadootje maken, je laten schminken, je haar / nagels / make-up laten verzorgen!

Dus neem je kinderen, kleinkinderen, buurkinderen, neefjes of nichtjes ook mee naar de markt!

De opbrengst van de markt komt ten goede aan het project Agua Viva in Brazilië van Wim en Danielle de Keijzer en aan de Gereformeerde kerk in Boven Hardinxveld.

Genoeg ingrediënten om er een heel gezellige markt van te maken met een mooie opbrengst!

advertentie
advertentie