Dansavond in De Til

28 april 2014 om 00:00 Activiteiten

Dansliefhebbers kunnen zaterdag 10 mei a.s. in De Til in Giessenburg opnieuw terecht voor een gezellig dansavond.

Daarnaast introduceert de Danssalon iets nieuws: een fotowedstrijd.

Amateurfotografen worden uitgedaagd tot het maken van spectaculaire foto’s op de dansvloer. Doel is het promoten van stijldansen, wat uiteindelijk zal resulteren in een reizende fototentoonstelling in de regio Gorinchem.

Fotograferen in een donkere omgeving met kleurrijke lampen en spots is niet gemakkelijk. Ook het vastleggen van bewegende mensen is soms een hele kunst.

Veel mensen beginnen met het fotograferen van hun eigen interesse, hobby’s of sporten, maar weinigen fotograferen danskoppels.

Stijldansen is een sport waarbij je onderwerp veel beweegt en die wordt beoefend in een vrij donkere omgeving. Lastig vast te leggen dus, want hoe zorg je er nu voor dat er genoeg licht je camera binnenkomt, zonder dat je foto bewogen is?

Amateurfotografen worden van harte uitgenodigd hieraan deel te nemen. Beloning naast eeuwige roem zijn een 3-tal aantrekkelijke prijzen én deelname aan de reizende tentoonstelling in de regio Gorinchem.

Informatie en voorwaarden zijn te vinden op de website van de Danssalon: www.de-danssalon.nl

Dansliefhebbers kunnen terecht voor Ballroom zoals de Quickstep, Engelse wals, Tango en Slow Foxtrot, maar ook Latin dansen, waaronder de Cha Cha, Jive, Samba, Rumba en de Paso Doble; alles in strikt danstempo.

Oude dansen zoals de Veleta, St. Bernhardswals en de Spaanse wals komen ook aan de beurt, maar ook Singledansen, Argentijnse tango, Mambo, Salsa, Merenque, Bachata.

Elke dans heeft zijn eigen identiteit. De beleving verschilt per dans, van zwierig en vrolijk tot intens en expressief.

Kortom, voor de dansliefhebber een ruime keuze voor een gezellige avond.

advertentie
advertentie