Halfdeurseel komt er weer aan

29 april 2014 om 00:00 Activiteiten

H'VELD-G'DAM - Over 7 weken is het weer zover. Dan wordt in Boven-Hardinxveld de Halfdeurseel gehouden op zaterdag 28 juni. Vorig jaar was de eerste keer en bleek meteen een groot succes. Er deden ongeveer 100 deelnemers mee. Dit jaar verwacht de organisatie nog veel meer deelnemers, want er zijn nu al veel nieuwe aanmeldingen binnen. Wie mee wil doen is van harte welkom. Ook mensen die niet in Boven-Hardinxveld wonen mogen uiteraard meedoen. Maar het verkoopadres moet wel in Boven-Hardinxveld zijn. Dus zal men op zoek moeten naar familie, vrienden of kennissen die hun tuin beschikbaar willen stellen.

Er zijn wel een aantal regels aan de deelname verbonden: alleen vanaf het eigen erf verkopen; verkoopadres is herkenbaar aan de ballonnen die worden opgehangen; geen commerciéle handel; verkoop tussen 8.00 uur en 16.00 uur; opgave vooraf is verplicht en na afloop eigen rommel opruimen.

Deelname is € 2,00. voor de vergunning, de ballonnen en om plattegronden te laten drukken voor de klanten die van heinde en verre zullen komen. De plattegrond is op te halen op het terras van de Lange Wei. Alle deelnemers worden daarop aangegeven.

advertentie
advertentie