Bestuurswisseling Vriendenstichting

3 mei 2014 om 00:00 Sport

H'VELD/G'DAM - Onlangs heeft er bij de Stichting Vrienden van de Tiendwaert en de Judith Leysterhof een bestuurswisseling plaatsgevonden. Zowel voorzitter Jaap Tromp als secretaris Ad van Herk waren na twee termijnen statutair aftredend.

Beiden hebben zich met de overige bestuursleden in de afgelopen acht jaar ingezet voor de realisatie van extra voorzieningen voor de bewoners van de beide instellingen. De bewoners van de Tiendwaert en de Judith Leysterhof wonen in kleine woongroepen. Door hun lichamelijke en geestelijke situatie hebben zij vaak behoefte aan extra voorzieningen. Deze worden onder meer gerealiseerd via de Vriendenstichting, die hiervoor bijdragen vraagt van particulieren, bedrijven en fondsen. Nu de nieuwe Tiendwaertlocatie in de Peulen in Hardinxveld-Giessendam in aanbouw is, zal er binnenkort opnieuw een beroep op de stichting worden gedaan voor de realisatie van enkele bijzondere voorzieningen.

De scheidende bestuursleden zijn opgevolgd door Arie van Noordenne en Anne aan de Wiel, terwijl de functies van secretaris en voorzitter worden uitgeoefend door de zittende bestuursleden respectievelijk Piet van Es en Dick de Jong. Samen met penningmeester Wil Kuup en de namens de instellingen deelnemende Piety Nijhoff en Regina Kant, gaan zij zich hiervoor de komende tijd inzetten.

Op de foto Piety Nijhoff met de scheidende bestuursleden Ad van Herk (l) en Jaap Tromp (r).

advertentie
advertentie