AV Zorggroep kiest voor de 'cloud'

13 mei 2014 om 00:00 Ondernemend

H'VELD-G'DAM - AV Zorggroep, één van de bekendste zorgaanbieders in de Alblasserwaard en Vijfheerenlanden, is sinds kort overgestapt naar een nieuwe ICT-omgeving en heeft hierin gekozen voor de 'cloud' via Aspect | ICT. De 'cloud' betekent in dit geval geen eigen servers meer maar de benodigde capaciteit

en functionaliteit als dienst gefaciliteerd krijgen vanuit een goed beveiligd datacenter in Nederland. AV Zorggroep heeft deze stap genomen om de optimale kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid van hun ICT omgeving te kunnen garanderen en daarnaast ook een kostenbesparing te realiseren.

,,We willen onze cliënten de beste zorg geven en hebben daarbij tegenwoordig veel hulp en ondersteuning van verschillende ICT-oplossingen. Dat moet vlekkeloos verlopen en daarom hebben we deze keuze gemaakt", aldus Hans de Waal, facilitair manager van AV Zorggroep. Na een grondig selectietraject is Aspect | ICT, uit Hardinxveld-Giessendam, als verantwoordelijke partner aangewezen voor het realiseren en beheren van deze nieuwe ICT-omgeving.

Hans de Waal vervolgt: ,,De keuze is uiteindelijk op Aspect | ICT gevallen vanwege hun kennis en ervaring in o.a. de zorgsector, met meerdere vergelijkbare organisaties als klant. Aspect | ICT spreekt daarbij onze taal en beschikt over vakkundige medewerkers die hard werken en goed bereikbaar zijn. Aspect | ICT verzorgt bovendien het complete systeembeheer en de gebruikersondersteuning op

locatie en via hun servicedesk. "

AV Zorggroep bestaat uit de woonzorgcentra Emma in Leerdam, Graafzicht in Bleskensgraaf, Hof van Ammers in Groot-Ammers, Meesplein in Leerdam, Open Vensters in Ameide en Present thuiszorg. AV Zorggroep is het vertrouwde adres voor zorg en dienstverlening in de Alblasserwaard en Vijfheerenlanden. Meer informatie op www.avzorggroep.nl.

advertentie
advertentie