Nieuw blusvoertuig voor de brandweer in Hardinxveld-Giessendam

19 mei 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Burgemeester Blase heeft maandag 19 mei 2014 de sleutel van de nieuwe tankautospuit aan de brandweer in Hardinxveld-Giessendam overhandigd. Dit voertuig komt voort uit een nieuwe Europese aanbesteding. Hiermee is dit het eerste voertuig van leverancier Ziegler brandweertechniek dat in Zuid-Holland Zuid in gebruik wordt genomen. Het nieuwe blusvoertuig vervangt zijn zeventien jaar oude voorganger.

Tankautospuit

Een tankautospuit is een type voertuig dat de brandweer inzet als basisvoertuig. De tankautospuit is het eerste voertuig dat ter plaatse komt bij een incident. Het voertuig is gemaakt door Ziegler brandweertechniek in Winschoten.

Nieuwe collega’s

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s voor de brandweer in Hardinxveld-Giessendam. Word jij onze nieuwe collega? Rijd jij binnenkort in ons nieuwe brandweervoertuig? Onze brandweermannen en -vrouwen in Hardinxveld-Giessendam doen het brandweerwerk naast hun eigen dagelijkse werk en/of gezinsleven. Zij staan dag en nacht klaar om een bijdrage te leveren aan de veiligheid in hun gemeente. Bekijk onze website www.brandweerzhz.nl voor meer informatie.

advertentie
advertentie