Wens in vervulling voor bewoonster Tiendwaert

22 mei 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

H'VELD-G'DAM - Elke dag geniet mevrouw Sommers, bewoonster in verpleeghuis Tiendwaert, van versgebakken brood van bakkerij Van der Grijn. Zij wilde graag eens met eigen ogen zien hoe dit brood in de bakkerij wordt gemaakt. Dankzij de Vrienden van Tiendwaert is haar wens in vervulling gegaan.

Samen met haar dochter kreeg mevrouw Sommers een persoonlijke rondleiding door de bakkerij. Ze genoot van de heerlijke broodgeuren en kreeg uitleg over het hele proces van broodbakken. Als afscheid kreeg ze koekjes en ontbijtkoek mee. Het uitje werd afgesloten met een lekkere kop koffie in de Theetuin in Groot-Ammers.

Vrienden van Tiendwaert

De Stichting Vrienden van Tiendwaert maakt het mogelijk om verschillende activiteiten voor de bewoners van Tiendwaert en Judith Leysterhof te organiseren. Dankzij haar financiële bijdragen kunnen onder andere de persoonlijke wensen van bewoners worden gerealiseerd. Dit draagt bij aan hun welzijn.

Meer informatie

Voor meer informatie over verpleeghuis Tiendwaert, de Vrienden van Tiendwaert en de andere diensten van Rivas: Rivas Zorglijn 0900-8440 of www.rivas.nl.

advertentie
advertentie