Calvijn haalt 12.000 euro op

26 mei 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

H'VELD-G'DAM - Namens Stichting Red een Kind, nam Alize Kramer vorige week een cheque in ontvangst van 12.000 euro. Zij was zeer verrast met dit grote bedrag en bedankte alle leerlingen en personeel van Calvijn voor deze prachtige opbrengst. Dankzij onder andere giften van St. Kringloopcentrum Sliedrecht en de Rabobank konden de onkosten die in het kader van de actiedag zijn gemaakt worden betaald. De opbrengst van de sponsoractie kon daarom volledig aan Red een Kind worden overhandigd. Leerlingen hebben allerlei activiteiten gedaan om de opbrengst zo groot mogelijk te laten zijn. Op de actiedag werd er vooral tijdens de spinningsessies, stormbaan-parcours en de 6-kamp veel geld opgehaald.

Klas 1B heeft het meeste geld opgehaald, ongeveer 1400 euro en hebben daarmee een VIP-dag gewonnen, klas 3G had de meest originele actie om geld in te zamelen, zij hebben een diner verzorgd voor hun ouders in de aula van de school. Als dank hiervoor kunnen zij binnenkort met elkaar smullen van een heerlijke taart.

Cato Rikkers uit 3E ontving een BOL.com bon omdat zij had meegedaan aan de prijsvraag die uitgeschreven was voor deze aktie.

advertentie
advertentie