Trimclub ABC nu ook op de fiets

2 juni 2014 om 00:00 Sport

SLIEDRECHT - Recreatief fietsen in een stevig tempo. Dat is het uitgangspunt bij de onlangs opgerichte fietsafdeling van Trimclub ABC in Sliedrecht. Naast wandelen, hardlopen en nordic walking kun je nu dus ook op de fiets terecht bij de Sliedrechts trimvereniging.

De Trimclub ABC startte ooit als de 'Anti Buikjes Club': een trimvereniging van heren op middelbare leeftijd, die al moppentappend een rondje door de polder jogden. Inmiddels is de ABC uitgegroeid tot een sportieve vereniging waar onder leiding van professioneel geschoolde trainers diverse takken van sport worden beoefend. Onlangs is daar dus ook toerfietsen aan toegevoegd. Alle activiteiten starten op zaterdagmorgen 08.30 uur, vanuit het clubgebouw aan de Thorbeckelaan 102 in Sliedrecht.

Naast een gezonde lifestyle is gezelligheid een andere pijler onder de trimclub: na afloop van de training is er volop tijd om bij te kletsen onder het genot van een kopje koffie. Een aantal trainingen wordt ook op andere dagen gegeven, zoals de dinsdagmorgen (nordic walking, wandelen en hardlopen) en donderdagavond (hardlopen). Ieder jaar organiseert de Trimclub ABC diverse activiteiten, waaronder de Avondmarathon in de eerste week van september. Tijdens vier opeenvolgende avonden wandelen, fietsen of trimmen de deelnemers afstanden van 5, 7 of 10 kilometer. In augustus volgt meer informatie over de ABC Avondmarathon.

Voor meer informatie en aanmelden: www.trimclubabc.nl of trainer@trimclubabc.nl

advertentie
advertentie