Oprichting Geldof Adviesbureau is een feit

2 juni 2014 om 00:00 Ondernemend

De oprichting van Geldof Adviesbureau in Hardinxveld-Giessendam is een feit. Het adviesbureau is opgericht door Chris Geldof en geeft advies over leidinggeven.

Naast zijn werk voor het adviesbureau, is Chris werkzaam als officier bij de Koninklijke Landmacht. De vele ervaringen met leidinggeven die hij heeft opgedaan tijdens opleidingen en buitenlandse missies, gebruikt hij om leidinggevenden te helpen in het verbeteren van hun leiderschapskwaliteiten.

Het doel van Geldof Adviesbureau is om leidinggevenden meer inzicht te geven in goed leiderschap. Goed leiderschap berust op wederzijds vertrouwen, wederzijds respect en zelfstandig handelen.

Vooral de leidinggevenden van kleine ondernemingen met 20 tot 50 medewerkers vallen binnen de doelgroep van Geldof Adviesbureau. De competenties waarover Chris Geldof beschikt zijn analyseren, flexibiliteit, nauwkeurigheid, resultaatgericht en samenwerken. Geldof Adviesbureau onderzoekt uitdagende vraagstukken van leidinggevenden en geeft hierbij praktisch advies en begeleiding met ‘goed leiderschap' als rode draad.

Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met Chris Geldof via telefoon 06-40710732 of email chris@geldofadviesbureau.nl. Overige informatie zie: www.geldofadviesbureau.nl

advertentie
advertentie