Kampioenen HKC (voorjaar)veldseizoen 2013/2014

7 juni 2014 om 00:00 Sport

HKC 1 kampioen

Zaterdag 10 mei viel uiteindelijk de beslissing in Klasse 2H. In Zevenaar bij De Zwaluwen werd het kampioenschap door HKC 1 binnengehaald, waarna een feestje aldaar en later in de HKC-kantine werd gevierd. Na een jaar afwezigheid keert het vlaggeschip weer terug in de Eerste Klasse.

HKC 3 kampioen

HKC 3 werd die zaterdag ook kampioen. De ploeg won met 20-12 van KCR 4 en was door deze overwinning niet meer in te halen door de concurrentie. HKC 3 won tot nu toe al haar wedstrijden in deze veldcompetitie. Met deze titel promoveert HKC 3 naar de reserve 2e klasse.

HKC 6 kampioen

Na een wisselend seizoen met veel spannende wedstrijden is HKC 6 afgelopen zaterdag kampioen geworden in de reserve 7e klasse D. Alleen op het gras bij SKV werd verloren, de 5 overige wedstrijden werden met wisselende cijfers gewonnen.

HKC A2 kampioen

Nog na het laatste officiele speelweekend speelde HKC A2 nog de belangrijke inhaalwedstrijd bij Albatros. Het enige dat telde was de winst want alleen dan werd koploper GKV nog bijgehaald. En dat lukte de ploeg. Zij versloeg in Zwijndrecht de drager van de rode lantaarn met 10-14 en verzekerde zich op deze manier van het gedeelde kampioenschap samen met GKV in deze spannende poule.

HKC C2 kampioen

HKC C2 werd overtuigend kampioen door zaterdag met 10-1 te winnen bij GKV. De ploeg verloor geen punt in deze voorjaarscompetitie en is een speelronde voor het einde niet meer in te halen door de concurrentie.

HKC E2 kampioen

HKC E2, gesponsord door Akkermans Gloeitechniek is kampioen geworden zonder een wedstrijd te verliezen. Tot afgelopen zaterdag had de E2 nog geen punt verspeeld en zelfs geen doelpunt tegengekregen. Maar in de kampioenswedstrijd tegen GKV E2 was het erg spannend. Uiteindelijk werd het 2-2 en dit betekent dat het team kampioen is geworden.

HKC F2 kampioen

HKC F2 had het in de zaalcompetitie heel lastig. Hoe leuk is het dan om daarna op het veld kampioen te worden! In de laatste wedstrijd won de ploeg met 6-1 bij PKC en dit betekende dat het kampioenschap gevierd kon worden. Het won tot nu toe alle 5 de wedstrijden en scoorde hierin 36 doelpunten.

HKC F3 kampioen

In de zaal werd de F3 al kampioen. En de ploeg herhaalde dit kunstje op het veld nog een keer. Alle wedstrijden werden ruim gewonnen en hierdoor is de F3 kampioen geworden met een doelsaldo van 66 voor en 13 tegen. In de laatste wedstrijd klopte het de concurrent Merwede met 2-11 en het feest kon gevierd worden.

advertentie
advertentie