Le Sjalerie maakt het plaatje compleet

24 juni 2014 om 00:00 Ondernemend

SLIEDRECHT - Op de eerste etage van het beeldbepalende winkelpand aan de Kerkbuurt 30 is sinds enige tijd Le Sjalerie Mode & Accessoires gevestigd. De zaak verkoopt sjaals, haarmode, baretten en bijoux. ,,Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging", vertelt eigenaresse Karin van der Maas. ,,Veel mensen hebben via de webwinkel www.lesjalerie.nl al kennis gemaakt met onze collectie. Nieuw in de zaak zijn de jurkjes van het Nederlandse label King Louie."

Door Ria Scholten

Het witte meubilair en het licht uit de kroonluchter zorgen ervoor dat de collectie van Le Sjalerie op passende wijze kan worden gepresenteerd. ,,Van het label King Louie verkopen we vlotte jurkjes in de maten S tot en met XL. De collectie wordt binnenkort nog verder uitgebreid.", aldus Karin. ,,De jurkjes kunnen op frissere dagen worden gecombineerd met een bijpassend vestje dat naadloos aansluit op de King Louie lijn. Van hetzelfde merk verkopen we binnenkort basic shirtjes."

Zoals de naam al doet vermoeden heeft Le Sjalerie een ruime keuze in sjaals. ,, We zijn aanvankelijk begonnen met het zelf importeren van sjaals uit India en hebben het assortiment successievelijk uitgebreid. We verkopen verschillende stijlen, van klassiek tot romantisch", vertelt Karin.

,,Romantische bloempatronen, paisley motieven en stippen bepalen het gezicht van de collectie van deze zomer. Deze diversiteit zorgt ervoor dat zowel jonge meisjes als dames van verschillende leeftijden de weg naar de winkel weten te vinden. Veel van onze sjaals zijn vervaardigd van natuurlijke materialen als zijde, katoen en viscose, maar ook in de wat lagere prijsklasse is er voldoende keuze."

De winkel verkoopt haarmode van het eigen label Maassons. De haarspelden zijn verkrijgbaar in verschillende maten en ook geschikt voor dames met dik en/of veel haar. De collectie heeft door het gebruik van pareltjes een tijdloze en klassieke uitstraling en is ook geschikt voor bruiloften en andere feestelijke gelegenheden. ,,Bij de wat oudere dames vallen de modellen met filigrain en strassteentjes erg in de smaak", aldus Karin. ,,Zij kunnen hier ook terecht voor de Franse haarspelden in verschillende kleuren van het merk A-Zone."

De merendeel van de baretten in onze winkel zijn eveneens van het eigen label Maassons. ,,De meeste modellen heb ik zelf ontworpen", legt Karin uit. ,,Ik kan er een stukje creativiteit in kwijt en het schenkt me veel voldoening als ik mijn ontwerpen op de plank zie liggen. Voor jonge meisjes verkopen we bijoux, die qua stijl aansluiten op de haarspeldjes. De collectie wordt binnenkort uitgebreid met sieraden voor dames." Dames in de dop kunnen bij Le Sjalerie ook terecht voor diadeempjes, corsages, zilveren ringetjes, tasjes en portemonneetjes.

advertentie
advertentie