Tanja de Winter helpt ondernemers

27 juni 2014 om 00:00 Ondernemend

H'VELD-G'DAM - Tanja de Winter is een allround secretaresse die met name werkzaamheden verricht voor zzp-ers en/of eenmanszaken. ,,Door het aanbieden van secretariële en administratieve ondersteuning kan ik veel ondernemers helpen. Zo kunnen we allebei doen waar we goed in zijn," aldus Tanja de Winter van de gelijknamige onderneming Tanja de Winter Office Support. ,,Ondernemers hebben zo de voordelen van een secretaresse zonder de kosten voor een vaste werknemer."

Veel eigenaren van een eenmanszaak hebben het te druk voor de administratie of vinden dit een lastige klus. Dit zorgt ervoor dat het overzicht verdwijnt. Facturen worden te laat verstuurd, offertes blijven liggen en betalingen worden te laat verwerkt. Dit veroorzaakt stress en kost de ondernemer onnodig geld. Bij Tanja de Winter kunnen ondernemers terecht voor ondersteuning op dit gebied. Zij zorgt ervoor dat de administratie is georganiseerd, facturen en offertes op tijd worden verstuurd, openstaande betalingen worden nagebeld en e-mail wordt afgehandeld.

Na een vrijblijvend gesprek waarin wordt kennisgemaakt en wordt geïnventariseerd welke ondersteuning de ondernemer wil afnemen, wordt er een bepaald aantal uur per week of maand afgesproken zodat de ondernemer precies weet waar hij of zij aan toe is. Afhankelijk van de werkdruk kan er meer of minder uur worden ingepland. Samen wordt er ook gekeken hoe de werkzaamheden het meest passend kunnen worden uitgevoerd. Dat zal voor iedere ondernemer anders zijn.

,,Flexibiliteit is belangrijk, zeker als er iemand nodig is die in piekmomenten of ter vervanging van iemand kan bijspringen." Tanja de Winter heeft al heel wat jaren ervaring opgedaan in het bedrijfsleven en is gewend om in diverse organisaties te werken. Hierdoor ziet zij snel wat er moet gebeuren en kan gericht advies geven. ,,Uiteindelijk is het de bedoeling dat de ondernemer zich geen zorgen hoeft te maken over de administratieve kant van de bedrijfsvoering. Dit zorgt ervoor dat de ondernemer meer tijd kan besteden aan het werk waar hij of zij goed in is, en de ondernemer weet zeker dat offertes en facturen op tijd worden verstuurd. Dit zal zeker de klanttevredenheid ten goede komen."

Met de moderne communicatiemiddelen van tegenwoordig kan de administratieve dienstverlening op afstand worden gedaan en hoeft de ondernemer hier niet voor op kantoor te zitten. Ook buiten kantoortijden is Tanja de Winter Office Support bereikbaar. ,,Uiteindelijk gaat het erom dat de ondernemer het overzicht van zijn administratie heeft en dat de gegevens netjes kunnen worden aangeleverd bij de boekhouder,"aldus De Winter.

Benieuwd wat Tanja de Winter Office Support voor uw bedrijf kan betekenen? Kijk dan op de website www.dewinterofficesupport.nl en vraag een vrijblijvend oriëntatie gesprek aan.

advertentie
advertentie