Spetterende jubileum uitvoering OKK

29 juni 2014 om 00:00 Sport

H'VELD-G'DAM - Gymnastiekvereniging OKK heeft zaterdag in Sporthal De Wielewaal haar 95-jarig jubileum uitbundig gevierd met een spetterende uitvoering.

Verdeeld over drie voorstellingen, waarvan twee in de middag en één avondvoorstelling, lieten bijna alle gymnasten en danseressen van OKK het beste van kunnen zien aan familie, vrienden en overige belangstellenden.

Ongeveer 800 leden van de ruim 1100 die OKK in totaal telt, hebben die dag hun kunsten vertoond met optredens binnen het thema 'De Elementen'. Een spektakel met mooi lichtwerk en hoogstandjes van gymnastische en acrobatische sprongen van onder andere de springploeg en de stoere Free Running boys, maar ook mooie jazzballetdansen en aandoenlijke optredens van de peuters en kleuters en de schattige jongste danseresjes van OKK, passeerden de revue.

Veel aandacht was er besteed om er leuke en afwisselende optredens van te maken. De peuters waren als heuse brandweermannetjes en -vrouwtjes vuur aan het blussen en de gymjongens moesten op de vlucht voor een rondzwemmende haai tijdens hun 'zwemles'. De jonge dames van de hip-hop lieten zien dat dansen bij OKK ook heel eigentijds is. Het totaalplaatje van muziek, decors en het enthousiasme van de deelnemers maakten dit feest onvergetelijk.

Het grootste evenement van dit jubileum zit er op, maar het jubileumfeest is nog niet voorbij. Eind september mogen de leden en vrijwilligers van OKK genieten van leuke activiteiten die door de jubileumcommissie nog voor hen worden georganiseerd.

advertentie
advertentie