Een zomer lang voordeel bij Primera

30 juni 2014 om 00:00 Ondernemend

H'VELD-G'DAM - Zon, zee strand .... daar hoort een lekker tijdschrift bij. Bij Primera Hardinxveld en Sliedrecht ontvangt de klant van 30 juni tot 24 augustus maar liefst 20% korting op 18 tijdschriften met de zomerpas.

Net als voorgaande jaren is het succes van de Zomerpas ook dit jaar weer een actie waarin Primera zich onderscheid en de klanten laat profiteren van dat extra voordeel. Bij Primera heeft u de gehele zomer 20 % korting op veel leuke tijdschriften, namelijk: Libelle, Margriet, Flair, Viva, VTWonen, Ariadne at home, Seasons, Flow, Story, Kek Mama, Panorama, AutoWeek, Beau Monde, Grazia, Delicious, Eigen Huis& Intertieur en Ouders van nu. Kortom leesplezier voor het hele gezin!

In deze periode loopt ook de Telegraaf actie pas met 20% korting op de wakkere krant van Nederland. De Primera blijft de gehele zomer open zodat u niet mis hoeft te grijpen voor uw boodschappen en kunt kiezen uit het ruime assortiment van meer dan 70 soorten cadeaukaarten, heel veel tijdschriften en boeken, wenskaarten, tabakswaren, e-sigaretten, tickets, Staatsloterij, Lotto, Toto en Krasloten.

advertentie
advertentie