Geslaagde Fancy Fair in verpleeghuis Judith Leysterhof

30 juni 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

H'VELD-G'DAM - In verpleeghuizen Judith Leysterhof en Tiendwaert in Hardinxveld-Giessendam vond woensdag 25 juni een gezellige Fancy Fair plaats. Bezoekers genoten van de zon en van de diverse activiteiten. De opbrengst van de fair wordt gebruikt voor de aanschaf van een duofiets voor de bewoners van deze Rivas-locaties.

Tijdens de Fancy Fair konden bezoekers rondsnuffelen bij de kramen met kaarten, sieraden, woonaccessoires en steigerhouten windlichten. Dankzij het heerlijke weer en de vrolijke live muziek zat de sfeer er goed in. Ook de lekkernijen van de oliebollenkraam en de ijskar vielen in de smaak. Dankzij de inzet van vrijwilligers en sponsors werd het een hele geslaagde dag. Speciale dank verdienen Albert Heijn, Bakkerij de Pauw, Bakkerij van der Grijn, Bourgondiër Delicatessen, kapsalon Danny Kraag, Den Breejen Interieur, drogisterij Dio, Mostert Bloemen, parfumerie drogisterij Ouwekerk en slagerij Van Prooijen.

De fair heeft een totaal bedrag van € 2.200, opgeleverd. Sylvia Bleyenberg, activiteitenbegeleider bij Tiendwaert: ,,We zijn ontzettend blij met deze opbrengst. We zullen het geld besteden aan de aanschaf van een duofiets voor de bewoners van de beide Rivas-locaties. Op deze fiets kunnen twee personen naast elkaar zitten. Zo kunnen bewoners onder begeleiding van een familielid, medewerker of vrijwilliger met mooi weer een stuk gaan fietsen."

Fotobijschrift: Accordeonisten zorgen voor gezellige live muziek tijdens de geslaagde Fancy Fair in Judith Leysterhof.

advertentie
advertentie