Maatjesproject Kids Mate

30 juni 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Ben jij tussen de 8 en 14 jaar, woon je in Hardinxveld-Giessendam en kun je tijdelijk extra aandacht en een steuntje in de rug gebruiken?

Misschien heb je weinig vrienden of trek je de verkeerde vrienden aan, heb je problemen thuis, in je vrije tijd of op school , je vindt de overgang van het basisonderwijs naar het voortgezet onderwijs moeilijk of je zit niet lekker in je vel om wat voor reden dan ook. Een vrijwilliger, een maatje biedt ondersteuning, een luisterend oor en gaat samen activiteiten ondernemen zoals knutselen en huiswerk maken.

Het doel is dat jij weer lekker in je vel komt te zitten, meer zelfvertrouwen krijgt en je talenten optimaal benut.

Informatie en aanmelden

De aanmelding mag door jou zelf of door je ouders gedaan worden. Derde zoals een leerkracht kunnen een deelnemer ook aanmelden. Deelname aan het project is op vrijwillige basis, en toestemming van de ouders is een vereiste. In principe vindt het contact wekelijks plaats, met een maximum van een jaar.

Als je meer informatie wilt of je wilt jezelf aanmelden als deelnemer dan kun je telefonisch contact opnemen met de coördinator Ellen Vissers via telefoonnummer: 0184-612771 of via e-mailadres: e.vissers@servanda.nl.

www.servanda.nl

advertentie
advertentie