Onder het vergrootglas

2 juli 2014 om 00:00 Informatie

H'VELD-G'DAM - In de maanden juli en augustus worden de Kompastitels samengevoegd. Dat betekent dat er ook voor de rubriek Onder het Vergrootglas de komende weken een kleine wijziging optreedt. De ene week plaatst de redactie een foto van een plek in Hardinxveld; de andere week is Sliedrecht aan de beurt. Wekelijks worden er twee winnaars gekozen: iemand uit Hardinxveld en iemand uit Sliedrecht.

Afgelopen week hadden de Kompassen ieder nog hun eigen foto. In Hardinxveld was het een foto van de landrover die uit de muur komt bij de Graanschuur aan de Doetseweg in Giessenburg. Theo Zijderveld stuurde het juiste antwoord in en wint de waardebon die te besteden is bij De Giessenhof. In Kompas Sliedrecht stond het embleem van het voormalige kantoor van het ziekenfonds ASZ. Dit embleem is te vinden op het pand aan de Rembrandtlaan in Sliedrecht. Marijke van Dijk stuurde het juiste antwoord in. Zij krijgt een waardebon van de Albert Heijn aan het burgemeester Winklerplein in Sliedrecht toegestuurd.

Deze week maakt hobbyfotograaf Aart Vermeij een foto van een plek in Sliedrecht, maar natuurlijk mogen de Hardinxveldse lezers ook insturen als ze het antwoord weten. De oplossingen kunnen naar kompas.hardinxveld@bdu.nl

advertentie
advertentie