Rabobank ondersteunt WOZOCO De Zes Molens

5 juli 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Door een bijdrage uit het Coöperatiefonds van Rabobank Alblasserwaard Noord en Oost, zagen de Vrienden van "De Zes Molens" een grote wens in vervulling gaan en kon er bij Bottesteijn Interieurs uit Geldermalsen een prachtige stamtafel worden besteld.

Johan Zonneveld Piek, werkzaam bij dit bedrijf en inwoner van Hoornaar, heeft deze tafel gratis ontworpen en getekend. Het is een multifunctionele tafel geworden die niet alleen als stamtafel dienst kan doen, maar ook eenvoudig kan worden omgebouwd in twee restauranttafels.

De gedachte achter deze tafel is, dat het niet alleen voor de bewoners een plek is waar ze de krant kunnen lezen, bij kunnen praten of een spel kunnen doen, maar dat iedereen welkom is en gebruik mag maken van deze tafel, ongeacht hoe oud je bent of waar je vandaan komt.

Franny Bos overhandigde Hannie Boerman (leidinggevende) bij de aflevering van de tafel, symbolisch de eerste krant die binnenkort elke morgen op de stamtafel zal liggen.

Het beschikbaar stellen van dit abonnement door de Vrienden van "De Zes Molens" is mogelijk vanwege de vele vrienden die deze stichting al heeft.

Vriend kun je worden vanaf € 10 per jaar.

Op de website www.6molens.nl is te lezen hoe je vriend kunt worden.

Arie de Leeuw, voorzitter van de Vrienden van "De Zes Molens" bedankte Johan Zonneveld Piek voor zijn belangeloze inzet en de Rabobank voor de financiële ondersteuning en sprak de hoop uit dat dit het begin zal zijn van een reeks aan initiatieven die eraan bijdragen dat het WOZOCO een volwaardige plaats krijgt in de Hoornaarse samenleving.

advertentie
advertentie