Duurzame samenwerking verlengd Avelingen Groep en Drukkerij Mooi!

7 juli 2014 om 00:00 Ondernemend

DUURZAME SAMENWERKING VERLENGD AVELINGEN GROEP EN DRUKKERIJ MOOI!

De manier waarop Drukkerij MOOI! samenwerkt met medewerkers van werk-leerbedrijf Avelingen Groep is een prachtig voorbeeld van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Medewerkers kunnen zichzelf meer ontwikkelen en zo hun zelfredzaamheid en zelfstandigheid vergroten. "Het is zeer bevredigend om mensen te zien groeien in de inzetbaarheid binnen het bedrijf. Als maatschappelijk ondernemer, kies je hiervoor," aldus Gerrit Bunschoten, directeur Drukkerij MOOI! tijdens de verlenging van de samenwerkingsovereenkomst. "Deze samenwerking is en blijft speciaal. Wij hebben een bijzondere geschiedenis samen en wij zijn blij dat wij dit voortzetten."

Goos van Pouderoijen, directeur Productie & Dienstverlening van Avelingen Groep, is uiterst tevreden over de samenwerking met MOOI! "De integrale samenwerking tussen onze bedrijven past naadloos in de werkwijze die Avelingen Groep hanteert. We kijken breed naar zowel de wensen van de opdrachtgever als de mogelijkheden van onze werknemers en kunnen zo op meerdere vlakken onze dienstverlening aanbieden. Een win-win situatie voor beide partijen."

Volgens van Bunschoten, is het gevestigd zijn binnen de muren van Avelingen Groep ideaal. "We kunnen eenvoudig opschalen door meer medewerkers van het werk-leerbedrijf in te zetten. We kunnen opdrachten aannemen waarbij we het in- en uitpakwerk en eventueel montage werk uitbesteden aan Avelingen Groep. Ook maken we gebruik van de postbezorgingsservice."

Samen creëren de twee organisaties omstandigheden waarbij de afstand tot de arbeidsmarkt voor mensen met een arbeidshandicap kleiner is dan voorheen en ook kleiner is dan velen denken. De detachering van negen medewerkers bij drukkerij MOOI! past perfect in deze doelstelling. De medewerkers zijn werkzaam in de drukkerij en worden begeleid door een job coach van Avelingen Groep.

advertentie
advertentie