De Koperen Knop zoekt oud-vrijwilligers

11 juli 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

H'VELD-G'DAM - Op 20 september is het precies 25 jaar geleden dat Museum De Koperen Knop werd geopend door de Minister van WVC, mr. drs. L.C. Brinkman. Ter gelegenheid daarvan zal er op vrijdag 19 september 2014 een speciale ontvangst worden georganisererd. Hierbij zijn ook alle voormalige vrijwilligers, bestuurs- en commissieleden van harte welkom. Dat zijn er in de afgelopen 25 jaar echter al met al zeker meer dan duizend geweest. Omdat het museum intussen een vrij uitgebreid archief heeft, is het opzoeken van alle namen een ondoenlijke klus. Daarom wordt bij deze een algemene oproep gedaan.

Iedereen die in het verleden bij het museum als vrijwilliger, bestuurlid of commissielid werkzaamheden heeft verricht wordt uitgenodigd contact op te nemen. U geeft uw naam en adres door en u ontvangt dan per omgaande een uitnodiging voor de 19e september. Het liefst per e-mail: koperenknop@gmail.com. Als u niet over een mogelijkheid tot e-mailen beschikt mag dat ook schriftelijk of per telefoon: 0184-611366 (tijdens de openingtijden).

Bij Museum De Koperen Knop zijn altijd een groot aantal mensen betrokken. Om die reden worden de feestelijkheden van het 25-jarig bestaan in meerdere bijeenkomsten gevierd. Voor de donateurs is er later dit jaar een speciale ontvangst.

advertentie
advertentie