13 juli 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Op 12 juli jl. heeft Muziekvereniging EMS het seizoen afgesloten met twee buitenconcerten op het plein den Bogerd in Beneden-Hardinxveld. 's Ochtends waren de beginnende muzikanten aan de beurt. De orkesten EMS jong Avanti, EMS Avanti en de jeugdslagwerkgroep hebben het publiek vermaakt met gezellige muziek. Zo werd muziek van Ilse de Lange, de film E.T. en de bekende groep ABBA gespeeld. Verder pakten de jeugdslagwerkers uit met een muziekstuk dat gespeeld werd op olievaten. Aan het eind van het concert werd er gezamenlijk afgesloten met de Maxi mars.

's Middags gaven de ervaren muzikanten op dezelfde plaats, maar met iets meer zon, ook een concert. Het Harmonieorkest vermaakte het publiek met het stuk Dance Party, waarin veel bekende kinderliedjes te horen waren. Ook kon het publiek meezingen met het welbekende I Will Follow Him.

De Drumband deed het afgelopen concert nog eens dunnetjes over. Zo begonnen ze het concert met een muziekstuk voor djembés. Verder gingen ze samen met de majorettes los op o.a. de CanCan en werd muziek van de film The Lion King gespeeld.

Het publiek heeft duidelijk genoten van de gezellige muziek tijdens beide concerten. De leden van EMS gaan nu genieten van de vakantie, maar zijn in het volgende seizoen weer te zien en te beluisteren. Zie hiervoor de agenda op de site www.emshardinxveld.nl.

advertentie
advertentie