De 1e DUO MARATHON PUTTEN op zaterdag 23 augustus 2014

17 juli 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

De 1e DUO MARATHON PUTTEN op zaterdag 23 augustus 2014

Zaterdag 23 augustus a.s. is het zo ver: De Vormrunners Duo Marathon Putten (DMP) gaat voor de eerste keer van start. Het is een uniek, sportief, recreatief evenement, waarbij de beleving van natuur en cultuur centraal staat. De deelnemers van de DMP gaan als duo van start. De een loopt en de andere fietst. Samen leg je als duo een afstand af van 21.1 km. Onderweg mag je als duo, zo vaak als je wilt, wisselen tussen lopen en fietsen. De route gaat door de prachtige bossen, heide en buurtschappen van Putten en Ermelo. Onderweg zijn er gezellige stops met proeverijen, verhalen, muziek, dans, bezienswaardigheden etc.

De DMP start om 12.30 uur op het Fontanusplein in Putten en eindigt om 16.45 uur op het Kerkplein in Putten, waar de deelnemers om 17.00 uur worden getrakteerd op de finale van het optreden van het Shantykorenfestival.

Iedereen die deel wil nemen aan de DMP kan zich inschrijven via de website www.duomarathonputten.nl. Wees er snel bij, want maximaal 150 duo’s kunnen dit jaar maar van start gaan. Na-inschrijving op de dag zelf is niet mogelijk. Iedere deelnemer krijgt op 23 augustus a.s. een goody bag vol met leuke verassingen van plaatselijke winkeliers en consumptiebonnen, die kunnen worden besteed bij de restaurants De Marktmeester en De Hertogh in Putten. Beiden zijn gevestigd aan het Kerkplein in Putten.

Wil je nog meer info over de DMP? Ga dan naar www.duomarathonputten.nl. Voor alle laatste nieuwsberichten: volg ons op Facebook en/of Twitter @DMPutten

advertentie
advertentie