Huiskamerconcert voor bewoner Tiendwaert

25 juli 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

Mevrouw Groenenberg, bewoner van verpleeghuis Tiendwaert in Hardinxveld-Giessendam, kon onlangs genieten van een huiskamerconcert. De bewoonster van deze Rivas-locatie luisterde vroeger graag naar klassieke muziek. Zij wilde graag eens een concert horen. Dankzij de Stichting Vrienden van Tiendwaert en de inzet van activiteitenbegeleider Hetty Bezemer is haar wens in vervulling gegaan.

In de woning van activiteitenbegeleider Hetty Bezemer genoot mevrouw Groenenweg samen met haar dochter van haar concert. 'Ik had mijn buren - familie Den Braanker - gevraagd te helpen om deze wens in vervulling te brengen', legt Hetty uit. 'Thirsa speelt harp, Liddie dwarsfluit en Janine gitaar en viool. Een fantastische combinatie waarvan mevrouw Groenenberg en haar dochter met volle teugen van hebben genoten.'

Vrienden van Tiendwaert

De Stichting Vrienden van Tiendwaert maakt het mogelijk om verschillende activiteiten voor de bewoners van Tiendwaert en Judith Leysterhof te organiseren. Dankzij de financiële bijdragen kunnen onder andere de persoonlijke wensen van bewoners worden gerealiseerd. Dit draagt bij aan hun welzijn.

Meer informatie

Voor meer informatie over verpleeghuis Tiendwaert, de Vrienden van Tiendwaert en andere diensten van Rivas: Rivas Zorglijn 0900-8440.

advertentie
advertentie