Even lekker genieten bij De Pepermolen

19 augustus 2014 om 00:00 Ondernemend

H'DAM - G'DAM - Aan de Peulenstraat 137b is vanaf dinsdag 2 september Restaurant De Pepermolen gevestigd. Het is de tweede zaak van Arnold en Patricia van der Vlies, die precies zeven jaar geleden hun restaurant met dezelfde naam in de P.S. Gerbrandystraat in Papendrecht openden. Wat kunnen de gasten verwachten?

Door Ria Scholten

Het pand heeft eerder een restaurantbestemming gehad en de inrichting is vrijwel ongewijzigd gebleven. ,,We hebben wel het een en ander aangepast, waardoor de uitstraling van de zaak nu aansluit bij onze huisstijl, waarin de kleur olijfgroen een belangrijke plaats inneemt", vertelt Arnold. ,,De formule die wij hanteren is dezelfde als in Papendrecht. Dit houdt in dat onze gasten in een gezellige en ongedwongen sfeer kunnen genieten van verrassende gerechten tegen zeer schappelijke prijzen. Volgend jaar hopen we hen ook op ons nieuwe terras te kunnen begroeten. De opening van ons nieuwe restaurant is voor mij extra bijzonder omdat de familie Van der Vlies Hardinxveldse roots heeft."

,,Naast de keuze uit de gebruikelijke kaart bieden we de gasten van dinsdag tot en met donderdag een regelmatig wisselend 3-gangenmenu aan voor 27,50 euro", vertelt Patricia. ,,Op vrijdag en zaterdag maken onze proeverijen (voor twee personen) het mogelijk om met meerdere gerechten uit onze keuken kennis te maken. Als voorgerecht serveren we een combinatie van koude delicatessen met onder andere wilde, lijn-gevangen Sockeye zalm van Frank's Smokehouse uit Amsterdam. Als hoofdgerecht kan worden gekozen uit een schotel met vlees- of visgerechten. De nagerechten, waaronder ijs van Hoeve Willem III uit Helenaveen, kunnen eveneens worden geproefd. Een complete proeverij kost 32,50 per persoon."

,,De feestzaal beneden heeft een complete metamorfose ondergaan en is weer beschikbaar voor vergaderingen, feesten en bruiloften", aldus Arnold. ,,De zaal biedt grotere gezelschappen tevens de mogelijkheid om in een sfeervolle ambiance te dineren. Voor groepen vanaf tien personen stellen we met veel plezier een keuzemenu samen dat aansluit op hun smaak en wensen. Als extra service worden de placemats door ons voorzien van een persoonlijke tekst en het menu. Daarnaast verzorgen we met veel plezier de catering voor verschillende evenementen en voor kleine gezelschappen vanaf tien personen die er voor kiezen om thuis een feestje te vieren. Bedrijven kunnen overwerkmaaltijden op restaurantniveau bij ons bestellen."

Reserveren is nu al mogelijk via e-mail (info@restaurantdepepermolen.nl) en telefonisch via 0184-679616. In het eerste geval graag vermelden op welke vestiging de reservering van toepassing is. De Pepermolen Hardinxveld is van dinsdag tot en met zaterdag vanaf 16.00 uur geopend. Zie voor uitgebreide informatie de website www.restaurantdepepermolen.nl.

Foto-onderschrift: Arnold en Patricia van der Vlies kijken uit naar de openingsdatum.

advertentie
advertentie