Stedentrip en jubileumshirt voor tien jaar Grote Rivieren Loopcircuit

19 augustus 2014 om 00:00 Sport

NOORDELOOS - Het 10-jarig bestaan van het Univé Grote Rivieren Loopcircuit wordt in de tweede helft van het seizoen nog op verschillende manieren gevierd.

Ten eerste krijgt iedereen die in 2014 deelneemt aan vijf van de acht lopen van het circuit een speciaal jubileumshirt. De eerste shirts worden uitgereikt tijdens de zesde loop van het seizoen: de Loop naar de Pomp in Noordeloos op zaterdag 6 september. Wie daar al vijf lopen op zijn of haar naam heeft gebracht in het circuit kan het jubileumshirt dan afhalen. Wie later in het seizoen de vijf wedstrijden vol maakt, krijgt het shirt uitgereikt tijdens de laatste wedstrijd in Gorinchem.

Ook lopers die de vijf wedstrijden in het Grote Rivieren Loopcircuit 2014 niet halen, kunnen het jubileumshirt bestellen voor 15 euro. Bestellingen kunnen ook rond de laatste loop in Gorinchem worden afgehaald.

Tijdens de laatste wedstrijd van het Grote Rivieren Loopcircuit 2014, de 26ste Typhoon-loop in Gorinchem, wordt er nog een grote jubileumprijs verloot: een stedentrip voor twee personen. Deze prijs is mede mogelijk gemaakt door het Regio Reisburo (www.regio-reisburo.nl). Iedereen die in dit jubileumjaar aan vijf lopen heeft meegedaan, ongeacht in welke categorie, maakt kans deze reis te winnen. Om kans te maken is het wel noodzakelijk wel aanwezig te zijn bij deze laatste wedstrijd. Een aantal trouwe lopers in het circuit wordt rond de laatste wedstrijden van dit seizoen beloond met een aardigheidje.

Voorinschrijven voor de Loop naar de Pomp in Noordeloos kan nog tot en met 2 september via www.inschrijven.nl. Daarna volgen nog de Wim Hol Memorial in Papendrecht op 11 oktober en de Typhoon-loop in Gorinchem op 8 november.

advertentie
advertentie