Nieuw pand voor de Stichting Kledingbank

19 augustus 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

.

S K Openingstijden dinsdag t/m vrijdag

Peulenstraat 239 van

3371 AM 9.30 uur - 11.30 uur

HardinxveldGiessendam 13.30 uur -- 16.00 uur

Rekeningnr: NL36RABO 0140840982 en

Informatie: Secretaris Dhr. A.HUISMAN zaterdag van

Telefoon : 06-25422032 9.30 uur- 11.30 uur.

De "STICHTING KLEDINGBANK HARDINXVELD-GIESSENDAM" is naarstig op zoek naar sponsors /donateurs.

Omdat wij alleen met zeer gemotiveerde vrijwilligers werken vertellen wij u graag over de doelstellingen van onze Stichting.

De "STICHTING KLEDINGBANK HARDINXVELD-GIESSENDAM" is speciaal opgericht om mensen die bv. vanwege de economische crisis in een slechte financiële- en/of sociale omstandigheid verkeren doordat zij bv. in de schuldsanering zitten, werkloos zijn of een uitkering hebben en behoefte hebben aan gratis dan wel goedkope al dan niet gedragen kleding, om hen hierin tegemoet te komen.

Deze mensen kunnen bij ons kleding, schoenen, speelgoed e.d. gratis krijgen of tegen een geringe vergoeding. Zij moeten wel ingeschreven staan bij de betreffende instantie zoals socialedienst, UWV, e.d. Deze personen zijn van harte welkom in de winkel van de Stichting Kledingbank H.G.

De winkel was aanvankelijk gevestigd op Buitendams 34 welk pand al heel lang leeg stond en wat wij konden huren tegen een gereduceerde huurprijs. Als het echter verkocht zou worden dan moesten wij er binnen twee maanden uit. Onlangs kregen wij te horen dat het verkocht is en dat wij er per augustus 2014 uit moeten zijn. We zijn toen naarstig op zoek gegaan naar een ander huurpand.

Dit hebben we gevonden in de Peulenstraat 239, 3371 AM te Hardinxveld-Giessendam. Dit pand is echter groter maar ook duurder wat de huurprijs betreft. Inmiddels is dit pand zodanig aangepast dat de Opening van de Kledingbank daar plaats gaat vinden op 2 september 2014.

Vraag: zou u ons willen steunen door een donatie te doen op bovenstaand rekeningnummer en/of donateur willen worden ten behoeve van onze ideële doelstelling? Wij zouden dit enorm waarderen en dit alles in dienst van onze hulpbehoevende medemens.

Namens het bestuur hartelijk dank voor uw eventuele donatie /sponsoring.

advertentie
advertentie