Wereldse kinderkookcursus bij Servanda locatie De Drijvershof

19 augustus 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

In het nieuwe seizoen gaan we weer van start met een compleet vernieuwde kinderkookcursus, bij deze cursus gaan we op reis over de hele wereld waarbij we van verschillende landen iets lekkers gaan klaarmaken. Denk bijvoorbeeld aan Italië, Griekenland, Amerika etc. Deze cursus is bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 7 t/m 12 jaar en de kosten zijn € 12,50 voor vijf lessen.

De kinderen kunnen binnenlopen vanaf 15.15 uur en rond 15.30 uur starten we met de les tot 17.00 uur. Bij de vijfde les gaan we een heerlijk werelds buffet maken en dit gezellig samen opeten, deze les duurt dan tot 18.00 uur i.p.v. 17.00 uur.

Is uw zoon of dochter pas later uit van school? Dit is geen probleem, hij/zij mag dan gewoon aanschuiven bij binnenkomst!

Aan het einde van de cursus krijgen de kinderen een kookdiploma en een kookboekje mee om alle gerechten nog eens klaar te kunnen maken thuis. Vergeet ook niet om een bakje mee te nemen om de gerechten mee naar huis te nemen!

Data voor locatie De Drijvershof, Nassaustraat 6 te Boven-Hardinxveld; maandagmiddag 8 september t/m 6 oktober a.s.

Aanmelden is noodzakelijk en kan door te bellen naar Servanda locatie De Ducdalf: 0184-612771, via het aanmeldformulier op de website; www.servanda.nl of door te mailen naar aanmelden@servanda.nl

advertentie
advertentie