Onder het Vergrootglas

20 augustus 2014 om 00:00 Informatie

H'VELD-G'DAM / SLIEDRECHT - In de maanden juli en augustus worden de Kompastitels samengevoegd. Dat betekent dat er ook voor de rubriek Onder het Vergrootglas de komende weken een kleine wijziging optreedt. De ene week plaatst de redactie een foto van een plek in Hardinxveld; de andere week is Sliedrecht aan de beurt. Wekelijks worden er twee winnaars gekozen: iemand uit Hardinxveld en iemand uit Sliedrecht.

Ook deze week konden we weer rekenen op veel goede inzendingen uit Hardinxveld-Giessendam. Voor de Sliedrechtse lezers bleek het toch een iets te lastige opgave; onder hen dit keer dan ook geen winnaars. Op de foto stond de steen in de zijgevel van de Oude School, naast de Hervormde Kerk, in Giessen-Oudekerk. De winnaar van deze week is familie Den Hertog uit Hardinxveld.

Deze week een nieuwe opgave. Oplossingen kunnen gestuurd worden naar kompas.hardinxveld@bdu.nl. De juiste oplossingen maken kans op een waardebon van De Giessenhof (voor Hardinxveldse inzenders) of een waardebon van Albert Heijn aan het burgemeester Winklerplein (voor inzenders uit Sliedrecht).

advertentie
advertentie