27 augustus 2014 om 00:00 Activiteiten

28-08-2014

Hardinxveld-Giessendam

Seniorenrestaurant De Lange Wei

12:00

Het woonzorgcomplex van De Lange Wei, Rembrandthof 85

Neem donderdag 28 augustus weer deel aan het seniorenrestaurant van De Lange Wei. U kunt zich tot en met maandag 25 augustus aanmelden bij en uw menukeuze doorgeven aan de receptie of door te bellen naar 0184-678000. Kosten voor het seniorenrestaurant zijn € 6,00 per persoon. Daarnaast bent u iedere dag van harte welkom om in ons restaurant een kopje koffie of thee te drinken of een lunch of maaltijd te komen eten.

Voorgerecht

- Heldere vermicellisoep

Vlees

- Gevulde kipfilet

- Bretonse gehakt

- Runderstoofvlees

Groente

- Broccoli met saus

- Mexico mix

Aardappelen/rijst

- Aardappelen

- Aardappelpuree

- Rijst

Nagerecht

- Bitterkoekjesvla

- Yoghurt naturel

De Lange Wei

Zorgaanbieder De Lange Wei is al ruim 60 jaar actief in de ouderenzorg. De organisatie biedt mogelijkheden op het gebied van zorg, diensten, welzijn, behandeling en services. De Lange Wei ondersteunt hiermee ouderen en mensen met functiebeperkingen in zowel een beschermde omgeving in de woonzorgcomplexen in Boven-Hardinxveld en Hoornaar als in de thuissituatie in de gemeentes Hardinxveld-Giessendam en Giessenlanden. In de organisatie staat de cliënt voorop en wordt ernaar gestreefd dat de cliënt door en uit zijn omgeving zoveel positieve energie put dat een gevoel van geluk ontstaat.

Italiaanse avond bij De Lange Wei

17:30

Het woonzorgcomplex van De Lange Wei, Rembrandthof 85

De Lange Wei houdt donderdagavond 28 augustus weer een buffetavond in restaurant De Boerse Pracht. Aan het eind van de zomer staat de buffetavond in het teken van het populaire vakantieland Italië. Het land met een gevarieerde en seizoensgebonden keuken waarin verse ingrediënten hoog gewaardeerd worden. Geïnteresseerden kunnen zich vanaf donderdag 7 augustus inschrijven bij de receptie van De Lange Wei of door te bellen naar 0184-678000. "De buffetavond vindt 10 keer per jaar plaats in het restaurant van De Lange Wei. Tijdens deze avond wordt zowel het buffet als de inrichting van het restaurant afgestemd op het thema van die avond. Hét moment om met familie of vrienden een gezellige avond door te brengen tegen een schappelijke prijs van € 19,25 per persoon", aldus Mireille Gelderblom, Coördinator Activiteiten.

Op de laatste donderdag van augustus staat vanaf 17.30 uur een welkomstdrankje klaar en rond 18.00 uur gaat het buffet open. De gasten kunnen het buffet zelf opscheppen. Wanneer zij niet in staat zijn zelf naar het buffet toe te lopen, worden zij bediend. Na het buffet wordt een dessert geserveerd. De Lange Wei stelt het op prijs als de gasten vooraf betalen bij de receptie. In verband met de maximale plaatsen van 70 in het restaurant, is inschrijven verplicht.

De Lange Wei

Zorgaanbieder De Lange Wei is al ruim 60 jaar actief in de ouderenzorg. De organisatie biedt mogelijkheden op het gebied van zorg, diensten, welzijn, behandeling en services. De Lange Wei ondersteunt hiermee ouderen en mensen met functiebeperkingen in zowel een beschermde omgeving in de woonzorgcomplexen in Boven-Hardinxveld en Hoornaar als in de thuissituatie in de gemeentes Hardinxveld-Giessendam en Giessenlanden. In de organisatie staat de cliënt voorop en wordt ernaar gestreefd dat de cliënt door en uit zijn omgeving zoveel positieve energie put dat een gevoel van geluk ontstaat.

29-08-2014

Sliedrecht

Actief driekamp in Overslydrecht op 29 augustus

14:30

Waardeburgh Zorgcentrum locatie Overslydrecht, Scheldelaan 3

In de maand augustus staan alle activiteiten van Waardeburgh Zorgcentrum locatie Overslydrecht in het teken van het land Marokko. Op vrijdagmiddag 29 augustus a.s. wordt er een driekamp georganiseerd. Het thema Marokko is in de spelletjes verwerkt. Ook zijn er lekker hapjes en drankjes. De spellen vinden plaats in de recreatiezaal van 14.30 - 16.00 uur. De deelnemers worden in drie groepen verdeeld en begeleid door een vrijwilliger. Iedere groep zal drie spellen gaan doen.

Houdt u ook van spelletjes doen? Doe dan mee met dit gezellige driekamp. Senioren uit de buurt zijn van harte welkom! Deelname is gratis, echter we horen graag dat u komt. U kunt zicht tot uiterlijk dinsdag 26 augustus aanmelden via de gratis Seniorenzorglijn 0800 - 456 0 456.

Het adres van locatie Overslydrecht is Scheldelaan 3 te Sliedrecht.

30-08-2014

Sliedrecht

Zaterdag 30 augustus Wipe Out in Sliedrecht

14:00

Bronbad de Lockhorst op het grasveld., Sportlaan 1

De Lockhorst zal geregeld evenementen gaan organiseren onder de noemer "De Lockhorst in beweging". Één van deze evenementen zal de Wipe Out zijn. Dit buiten spektakel zal plaatsvinden op 30 augustus 2014.

Programma:

• 10.00 - 13.00 uur instuif voor kinderen t/m 12 jaar (kinderen kunnen onder begeleiding gebruik maken van alle luchtkussens/attracties). Voor de instuif is geen inschrijving nodig. Kosten bedragen € 5,00 (bij betaling krijgen de kinderen een stempelkaart mee, bij ieder onderdeel krijgen ze een stempel. Is de stempelkaart vol, dan krijgen ze tegen inlevering van de volle stempelkaart een ijsje of een slush bij de horeca). Betalen voor de instuif kan alleen bij de entree van de Wipe out.

• 14.00 - 17.00 uur Wipe Out voor iedereen vanaf 12 jaar. De battle zal plaatsvinden in groepsverband. Je team moet uit minimaal 6 en maximaal 10 personen bestaan. Met je groep probeer je per onderdeel je beste tijd c.q. score neer te zetten. Tip schrijf je in met een leuke/originele naam.

Kosten/inschrijven: € 80,00 per team. Zin in een sportieve battle? Doe mee en schrijf je in!

Kijk op onze site www.optisport.nl/bronbaddelockhorst

02-09-2014

Hardinxveld-Giessendam

Borstvoeding

20:00

Hardinxveld-Giessendam

Vanaf dinsdag 2 september is er elke eerste dinsdagavond van de maand een moederavond voor moeders die hun kindje borstvoeding geven. Vanzelfsprekend zijn moeders die kolven voor hun kindje ook van harte welkom. Ook aanstaande moeders die graag ervaringen van andere moeders horen over het geven van borstvoeding, zijn van harte welkom. Tijdens een moederavond variëren de onderwerpen van het opbouwen van de borstvoeding tot het afbouwen en alles wat daar tussen zit. Namens de vereniging Borstvoeding Natuurlijk organiseer ik naast moederavonden ook informatieavonden voor zwangeren. Ben je zwanger en wil je goed voorbereid borstvoeding geven? Tijdens een serie van 2 avonden geef ik allerlei nuttige informatie over het beginnen met borstvoeding, voorkomen en oplossen van problemen en het afkolven van moedermelk. De avonden worden gehouden in Hardinxveld. Voor meer informatie kun je terecht bij Marja van de Wetering, contactpersoon van de Vereniging Borstvoeding Natuurlijk, vbnhardinxveld@gmail.com.

03-09-2014

Giessenburg

'Aqua Viva' Giessenburg

20:30

Maranatha Kerk, Peursumseweg 15

Na de zomerstop gaan we weer beginnen met onze wekelijkse repetitie's

We willen om te beginnen weer enkele kerstliederen in gaan studeren.

Onze dirigente is Nelly van den Broek.

Nieuwe koorleden zijn hartelijk welkom en kunnen vrijblijvend tot en de kerst mee komen zingen, daarna kunnen ze besluiten of ze lid worden van het koor.

Onze startdatum is 3 september 2014.

Onze repetitie's vinden plaats op woensdagavond van 20.30 uur tot 22.00 uur, in de Maranatha Kerk Peursumseweg 15 te Giessenburg.

Voor info zie onze website: www.aquavivagiessenburg.nl

advertentie
advertentie