Kimberley van Bruggen en Storm 5e tijdens NK Ermelo

2 september 2014 om 00:00 Sport

H'VELD-G'DAM / ERMELO - Kimberley van Bruggen en manegepony Storm behaalden afgelopen weekend een vijfde plaats in de klasse L2, tijdens de Nederlands Kampioenschappen voor pony's in Ermelo.

Storm is een jonge manegepony (4 jaar) die veel potentie heeft voor de sport. Kimberley is instructrice op HC Giessenlanderij. Hierdoor ontstond het idee om hem eens mee te laten doen met de provinciale kampioenschappen. Hier deden ze het zo goed, dat ze kampioen van Zuid-Holland werden, met het hoogste dagpuntentotaal. Daarna mochten Storm en Kimberley door naar de Hippiade. Het Nederlands Kampioenschap. Hier deed Storm het erg goed. Van de 180 deelnemers uit het hele land werd Storm in zijn klasse beloond met een 5e plaats.

Met zijn 4 jaar heeft hij nog een lange en mooie carrière voor zich als sport en manegepony. Storm staat ondertussen in een versierde stal en heeft maandag weer gewoon zijn manegeles gelopen. Hij heeft genoten van alle extra aandacht, extra worteltjes en snoepjes die hij heeft gekregen van de vele fans op de manege

advertentie
advertentie