Concert 'Muzikale Sche(r)ts' in Alblasserdam

2 september 2014 om 00:00 Activiteiten

Op D.V. zaterdag 4 oktober 2014 wordt er in de Havenkerk in Alblasserdam (Ieplaan 9) een bijzonder concert gegeven door vocaal ensemble Canticum Amicorum. Het betreft een programma waarbij een muzikaal landschap wordt geschetst: een lach en een traan, met humor en met een serieuze ondertoon, geestelijk en wereldlijk. Er worden verschillende muziekstijlen gezongen en er zal sprake zijn van een experimentele benadering in opstelling en samenwerking tussen de partijen. De luisteraar wordt meegenomen naar totaal verschillende muziekwerelden en u kunt genieten van de talrijke mogelijkheden die de muziek ons biedt.

Enkele werken die op het programma staan zijn: The Lord's Prayer (John Tavener), El grillo (Josquin des Prez), Il est bel et bon (Passereau), Italian Salad (Richard Genée), Vocalise (Rachmaninov), Sure on this shining night (Lauridsen), Banquet Fugue (John Rutter), Cantique de Jean Racine (Gabriel Fauré), The Lord bless you and keep you (John Rutter), Abendlied (Joseph Rheinberger). Laat u verrassen door deze en andere werken!

De toegangskaarten kosten € 10,00 in de voorverkoop (alleen via de leden van het koor) en €12,00 aan de kerk. Aanvang: 20.00 uur. Voor meer informatie: www.canticumamicorum.nl.

advertentie
advertentie