Fiets door de omgeving met De Lange Wei en Servanda

4 september 2014 om 00:00 Activiteiten

De Lange Wei en Servanda houden zaterdag 13 september twee fietstochten door onze polderse omgeving. De fietstochten hebben een lengte van 23 en 33 kilometer. Beide tochten gaan langs Schelluinen en Hoornaar. De langere tocht gaat langs de Gondelvaartroute die dezelfde avond is. "We nodigen een ieder uit die het leuk vindt te fietsen door onze prachtige omgeving zich aan te melden. U kunt zaterdag de 13e tussen 9.00 en 11.00 uur een route ophalen bij ons woonzorgcomplex in Boven-Hardinxveld en van daaruit vertrekken", aldus Mireille Gelderblom, Coördinator Activiteiten. Deelname van de tochten zijn gratis.

Op de routekaart staan enkele stops (De Zes Molens en IJsboerderij Boer) waar de deelnemers de mogelijkheid hebben een kopje koffie te drinken of een ijsje te halen. Kosten van consumpties zijn voor eigen rekening. Om deel te nemen aan één van de twee tochten, kunnen geïnteresseerden zich aanmelden bij de receptie van De Lange Wei of bij buurtsportcoach Rik Vermeulen van Servanda.

De buurtsportcoach staat klaar om vragen te beantwoorden, hij is bereikbaar via 0184-612771 of via r.vermeulen@servanda.nl. Degenen die willen deelnemen, maar graag met een groep meerijden, kunnen dit aangeven bij de twee organisaties. Zij zullen dit voor hen verzorgen.

De Lange Wei

Zorgaanbieder De Lange Wei is al ruim 60 jaar actief in de ouderenzorg. De organisatie biedt mogelijkheden op het gebied van zorg, diensten, welzijn, behandeling en services. De Lange Wei ondersteunt hiermee ouderen en mensen met functiebeperkingen in zowel een beschermde omgeving in de woonzorgcomplexen in Boven-Hardinxveld en Hoornaar als in de thuissituatie in de gemeentes Hardinxveld-Giessendam en Giessenlanden. In de organisatie staat de cliënt voorop en wordt ernaar gestreefd dat de cliënt door en uit zijn omgeving zoveel positieve energie put dat een gevoel van geluk ontstaat.

advertentie
advertentie