Open repetitie bij jeugdkoor Op Weg

5 september 2014 om 00:00 Activiteiten

Aankomende zondag, 7 september, gaat het jeugdkoor Op Weg weer beginnen met de repetities voor komend seizoen. Ter promotie van het koor en een laagdrempelige ledenwerving houdt het koor deze zondag een 'Open repetitie'. Zoals elke zondag zal vanaf 11:00 koffie en thee klaar staan en om 11:30 zullen ze gaan repeteren. Wat deze 'Open repetitie anders maakt, is dat naast het repertoire, ook een aantal opwekkingen zullen worden gezongen, zodat nieuwelingen ook lekker uit volle borst kunnen meezingen.

Dus, ben je (bijna) 15 tot 35 jaar oud, vind je het leuk om te zingen en daarmee je Geloof uit te mogen dragen, kom vooral eens langs! Neem ook gerust een vriend of vriendin mee.

De repetities worden altijd gehouden in het bijgebouw van de Gereformeerde kerk Boven-Hardinxveld, op de Jan Steenstraat.

Mocht het zo zijn, dat je wel nieuwsgierig bent geworden, maar zondag niet kan? Geen probleem, elke zondag ben je van harte welkom. Echter, het kan zijn dat het koor dan i.v.m. een optreden niet repeteert, dus kijk dan vooral ook op de website, jeugdkooropweg.nl.

Op de website staan foto's van de diverse gezellige activiteiten en uitjes die het koor elk jaar weer doet en natuurlijk ook foto's van alle de optredens en concerten. Ook CD's kunnen hier worden besteld en tevens vind je hier de Agenda met geplande optredens, voor als je het koor eens live wil meemaken.

Op Weg...... een missie!

Wij zijn Op Weg en jij?

advertentie
advertentie