Clubkampioenen LTC De Merwede

8 september 2014 om 00:00 Sport

H'VELD-G'DAM - Van zaterdag 30 augustus tot vrijdagavond 5 september werd bij LTC De Merwede gestreden voor de titel van clubkampioen. Er werd gestreden voor de titels in 10 categorieën. De deelnemers werden ingedeeld in poules. Zo speelde iedereen minstens twee of drie wedstrijden. Dat betekende het hele toernooi een gezellige drukte op het tennispark. De winnaars van de poules speelden een echte finale voor de titel. Er werden drie finales gespeeld.

Op vrijdagavond 5 september werden de finales of de laatste beslissende poulewedstrijden gespeeld. Daarna was het tijd voor de prijsuitreiking. De clubkampioenen 2014 zijn: HD 50: Willem Huijgen en Paul van den Berg,GD 50: Judy Verhey en Huib van den Heuvel,HD 3/4/5: Jordi den Dunnen en Jaap de Rover, DD 3/4/5 Pamela en Wendy de Haan, GD 3/4/5: Quinty de Rover en Pieter-Jan Koolmees,HE 6/7: Sander Nagelkerken, DD 6/7: Heleen van Noordenne en Netty de Boon,GD 6/7: Esther en Corné Tromp, HE 8/9: Leo Hommerson, GD 8/9: Esther Tromp en Barry Scheeren