Start verkoop fase 2 Het Nieuwe Feitsmahof

9 september 2014 om 00:00 Ondernemend

SLIEDRECHT - Na een succesvolle verkoop van de eerste fase van het Feitsmahof zijn nu de voorbereidingen voor de tweede fase in volle gang. Op 3 oktober a.s. krijgt dit een vervolg met de start verkoop van de tweede, laatste fase van het project. 

De tweede fase is het laatste deel van het project en bestaat uit 24 appartementen. Met het centrum op loopafstand en in een groene omgeving wordt het heerlijk wonen in het nieuwe Feitsmahof. Tel daarbij nog alle keuzevrijheid, de hoogwaardige architectuur en de energiezuinige bouwwijze op en je hebt alle ingrediënten voor een prachtige nieuwe woning.

De woonkamers en buitenruimtes zijn op het zuiden gelegen, aan het water en kijken uit op het groen van de omgeving. De hoekappartementen aan de oostzijde hebben ook nog eens zicht op het Feitsmapark.

Waren er in fase 1 alleen 3 kamer appartementen, nu zijn er ook 7 vierkamerappartementen ontworpen. Deze zijn voorzien van 1 of 2 ruime balkons en standaard voorzien van 2 privéparkeerplaatsen. Elke woning heeft een of twee privé parkeerplaatsen op het afgesloten binnenterrein.

De start verkoop vindt op 3 oktober a.s. van 19.00 - 20.30 uur plaats in het Griendencollege aan de Prof. Kamerling Onneslaan 109 te Sliedrecht. Om iedereen van de juiste informatie te kunnen geven zullen alle betrokken partijen aanwezig zijn om iedereen te woord te staan; verkopend makelaar Alblasserwaard, projectontwikkelaar Domus, bouwonderneming Stout en keukenleverancier Keukenhof.

Meer informatie is te krijgen bij Alblasserwaard Makelaars tel. 0184-670733 of meldt u vast aan voor de start verkoop op de website van het project: www.hetnieuwefeitsmahof.nl .

advertentie
advertentie