Rabobank Merwestroom zet sponsoring met korfbalverenigingen voort

11 september 2014 om 00:00 Sport

H'VELD-G'DAM - Rabobank Merwestroom heeft op zaterdag 30 augustus en op dinsdag 9 september een vierjarig sponsorcontract ondertekend met respectievelijk korfbalverenigingen H.K.C. en Vriendenschaar, uit Hardinxveld-Giessendam. Hiermee wordt de relatie tussen deze verenigingen en de bank voortgezet tot de zomer van 2018.

Rabobank Merwestroom zet met zijn sponsorbeleid steeds meer de stap in de richting van partnership. Deze manier van sponsoren is meer gericht op het versterken van elkaar, zodat er een win-win situatie voor zowel de verenigingen als voor Rabobank Merwestroom ontstaat. Dit wordt bereikt door samen doelen te stellen.

In het nieuwe sponsorcontract is speciale aandacht voor de doelgroep jeugd en jongeren. Het Rabobank jeugdtoernooi, dat door zowel H.K.C. als Vriendenschaar wordt georganiseerd en het schoolkorfbaltoernooi zullen hierin een belangrijke rol spelen. Beide verenigingen nemen een keer in de twee jaar de organisatie voor het schoolkorfbaltoernooi voor hun rekening.

Huub Haarlemmer (Directievoorzitter Rabobank Merwestroom), Jaap Tromp (voorzitter van korfbalvereniging H.K.C.) en Geert Naaktgeboren (penningmeester van korfbalvereniging Vriendenschaar) hebben het meerjarig contract ondertekend.

advertentie
advertentie