Hans van Zetten presenteert Roadshow van Het Grote Gymfeest bij OKK

13 september 2014 om 00:00 Sport

Wie kent de stem van Hans van Zetten sinds de zomer van 2012 niet!? Weet u het nog? Dit is de man van de bekende uitspraak "Hij staat! Ik sta! Iedereen staat!!" toen Epke Zonderland zijn gouden medaille behaalde tijdens de Olympische Spelen in Londen.

In turnland was Hans van Zetten al een bekende naam als sportcommentator en tevens promoot hij op veel gebieden de gymsport voor de KNGU.

Van 15 tot en met 22 oktober organiseert de KNGU voor het derde achtereenvolgende jaar Het Grote Gymfeest. Alle gymclubs in Nederland die aangesloten zijn bij de KNGU kunnen hieraan deelnemen om het sportaanbod van haar club binnen het dorp, de stad of regio bekend(er) te maken en met name kinderen enthousiast te maken te gaan sporten.

Om de clubs in Nederland te ondersteunen bij het organiseren bij Het Grote Gymfeest zijn er een aantal Roadshows georganiseerd door het hele land, gepresenteerd door Hans van Zetten.

Gymnastiekvereniging OKK had op 11 september de eer gastclub te zijn om de Roadshow te houden voor de regio Zuid-Holland. Trots konden wij Hans van Zetten dus kennis laten maken met onze club!

Door mee te doen aan Het Grote Gymfeest wil OKK alle kinderen tussen de 4 en 12 jaar kennis laten maken met de vele vormen van bewegen die de gymsport te bieden heeft.

Zowel voor kinderen die al lid zijn van OKK als voor kinderen die nieuwsgierig zijn naar de sporten binnen OKK staan op woensdag 22 oktober (in de herfstvakantie) van 13.00 tot 16.00 uur de deuren van het gebouw aan de Rijnstraat 1a in Hardinxveld-Giessendam open om gezellig met elkaar te sporten door middel van een Gymparcours en dansworkshops. We gaan er met elkaar een leuk feest van te maken!

Voor deelname kun je je vooraf inschrijven op de website: www.hetgrotegymfeest.nl maar je kunt ook op de dag zelf gewoon langs komen. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Meer informatie volgt begin oktober en zie daarvoor ook onze website: www.okkhardinxveld.nl

advertentie
advertentie