OKK viert 95ste verjaardag voor haar leden

21 september 2014 om 00:00 Sport

Afgelopen vrijdag 19 en zaterdag 20 september is voor de leden tot 18 jaar van OKK het 95ste verjaardagsfeest gevierd. Na de spetterende uitvoering op 28 juni voor de ouders en belangstellenden, waarbij de leden een mooie een show hebben gegeven, werd nu het feestje gevierd voor de leden.

Op vrijdagavond was het de beurt aan leden van 13 tot 17 jaar. Hierbij is eerst een moordspel (levend Cluedo) gedaan en vervolgens heeft de jeugd hun danskunsten getoond in de disco ter afsluiting van de avond.

Op zaterdag kregen de kinderen van 0-4 jaar een belevingsvoorstelling en konden zij klimmen en klauwteren in de benedenzaal. Daarna hebben de kinderen van 5 en 6 jaar een kijk- en luistervoorstelling van 't Mimegebeuren gezien en is de ochtend afgesloten met het eten van heerlijke pannenkoeken.

In de middag was het feest voor de leden van 7 tot 12 jaar. Zij konden hun energie kwijt op het springkussen, de toestellen in de zaal en een ritje op een pony. Ook konden zij smullen van een suikerspin en geschminkt worden.

Komende zaterdag 27 september worden de festiviteiten van het jubileumjaar afgesloten voor leden van 18 jaar en ouder, vrijwilligers, collega verenigingen en genodigden. Hierbij wordt een minisymposium georganiseerd met verschillende thema's omtrent sport en verenigingen.

advertentie
advertentie