Een nieuwe coupe voor een betaalbare prijs

21 september 2014 om 00:00 Ondernemend

H'VELD-G'DAM - In een fraai pand aan de Peulenstraat 231 opent woensdag 1 oktober Haarmode Willem de deuren. Bij de kapsalon gaan liefde voor het kappersvak en een aantrekkelijke prijsstelling hand in hand. ,,Een bijzonder formule", erkent eigenaar Willem den Bleker. ,,Wij nemen genoegen met een bescheiden marge, waardoor we onze klanten voor een betaalbare prijs de kwaliteit en luxe kunnen geven die zij verdienen."

Door Ria Scholten

Willem is met zijn wilde bos met krullen een goede ambassadeur van het kappersvak. Hij is opgegroeid in Hardinxveld en vindt het leuk om weer terug te zijn. ,,Als klein jongetje wilde ik al kapper worden. De keuze voor een opleiding bij de Kappersacademie was voor mij dan ook een logische stap", vertelt hij. ,,Inmiddels zit ik achtentwintig jaar in het kappersvak en heb ik naast deze kapsalon nog twee zaken in Alblasserdam en Papendrecht. Met de opening van een eigen salon in mijn oude dorp gaat een lang gekoesterde droom in vervulling."

Denise Hageman krijgt de dagelijkse leiding over deze vestiging. Het team bestaat verder uit twee ervaren krachten en een leerling. ,,We maken in de salon gebruik van kwaliteitsproducten van Keune", laat Willem weten. ,,Het merk staat voor elegantie, kwaliteit en actuele haarmode. In dit verband wil ik graag de professionele haarkleuringen van Tinta Color noemen, die het merk Keune wereldwijd op de kaart zetten. We staan voor honderd procent achter onze manier van werken. Wie niet tevreden is krijgt een gratis behandeling. Uiteraard horen wij wel graag welke punten voor verbetering vatbaar zijn."

,,Ik vind het belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn en daarom werken we met veel plezier samen met de Stichting Haarwensen. In onze kapsalons wordt haar ingezameld voor kinderen die, als gevolg van de behandeling van kanker of vanwege een andere vorm van kaalhoofdigheid, een pruik nodig hebben. Wie zijn of haar haar wil doneren is van harte welkom. Wel wordt eerst bekeken of het haar geschikt is voor een pruik voor kinderen. Het moet bovendien minimaal 25 centimeter lang zijn. Wij trakteren de schenker, nadat het haar is afgeknipt, op een gratis nieuwe coupe."

Willem en zijn medewerksters popelen om de Hardinxvelders kennis te laten maken met hun fraai ingerichte kapsalon en hun werkwijze. ,,Oktober is onze kennismakingsmaand", aldus Willem. ,,We geven dan vijftig procent korting op álle behandelingen. Er kan in september al worden gebeld voor een afspraak. Haarmode Willem is op maandag, woensdag en vrijdag geopend van 09.00 tot 20.00 uur, dinsdag en donderdag van 09.00 tot 17.30 uur en zaterdag van 08.00 tot 15.00 uur. Tussen de middag is de kapsalon van 12.00 tot 13.00 uur gesloten. Het telefoonnummer is 0184-679626.

Op 1 oktober wordt de kapsalon feestelijk geopend met hapjes en drankjes. Vanaf 18.00 is iedereen welkom.

Foto-onderschrift:

Willem den Bleker vindt het leuk om terug te zijn in zijn oude dorp.

advertentie
advertentie