Inwonersavond voor inwoners Giessenburg op 6 oktober

22 september 2014 om 00:00 Activiteiten

Op dinsdag 21 januari van dit jaar was in de Til de oprichtingsavond voor de dorpsraad Giessenburg.

Aan de oproep om deze avond te bezoeken werd veel gehoor gegeven. De aanwezigen waren enthousiast over het oprichten van een dorpsraad . De voorzitters van de werkgroepen werden voorgesteld. Afgesproken werd dat 2 maal per jaar een inwonersavond georganiseerd zou gaan worden.

Nu, een half jaar later, is het tijd voor zo'n inwonersavond. Er is in de tussentijd veel gebeurd en het is tijd om u daarover bij te praten.

In het eerste deel van de avond zal u geïnformeerd worden over een aantal actuele onderwerpen die spelen binnen ons dorp. Dit zal hoofdzakelijk informatief zijn. Na de pauze wil de dorpsraad wat meer de diepte in en zullen een viertal thema's besproken worden waarbij het belangrijk is dat u (heel Giessenburg ;-) meedenkt en meepraat! Dat zijn: Een kernplan voor Giessenburg dat de dorpsraad samen met de burgerlijke gemeente aan het ontwikkelen is, het "glasvezel voor iedereen" project van Giessenlandennet.nl, de ontwikkelingen rondom het woon-zorgcomplex (Omnivera is die avond aanwezig) en last but not least de leeszaal, als opvolger voor de bibliotheek.

Bij deze belangrijke thema's willen we u als inwoner van Giessenburg graag betrekken! We hopen dan ook op een grote opkomst. De inwonersavond staat gepland op 6 oktober in de Til. Vanaf 19:30 uur is er inloop met koffie en om 20:00 start de avond.

advertentie
advertentie