BM van Houwelingen heeft goud behaald

23 september 2014 om 00:00 Ondernemend

H'VELD-G'DAM - Bouwbedrijf BM Van Houwelingen uit Hardinxveld-Giessendam bestaat 50 jaar. Een mijlpaal die het familiebedrijf niet ongemerkt voorbij wilde laten gaan. Zaterdag 20 september werd dit gouden jubileum met alle medewerkers gevierd.

De geschiedenis van de organisatie begint een halve eeuw geleden. Voor de oorlogsjaren richtte Arie van Houwelingen het bouwbedrijf op, waarna in de jaren vijftig Bas van Houwelingen medeaandeelhouder werd. De organisatie was met name actief op het gebied van metselwerk. In de jaren negentig nam de huidige directeur, Jan van Houwelingen, het roer over. Onder zijn leiding groeide het bedrijf. Naast bouwwerkzaamheden werden er ook activiteiten op het gebied van projectontwikkeling, onderhoud en renovatie ontwikkeld.

De organisatie koos ervoor, om in deze tijd, het jubileum op gepaste wijze te vieren. Zaterdagochtend verrasten de medewerkers hun aandeelhouders op symbolische wijze met een prachtige goudenregen. De heer Jan van Houwelingen en de heer Kees Huisman kregen een 'heipak' aan. Ondersteunt door Julia en Lotte van Houwelingen, werd de goudenregen, als blijvende herinnering, voor het bedrijfspand geplant. Vervolgens zette alle medewerkers koers naar Monnickendam. Daar lagen drie zeilboten klaar om naar Volendam te gaan om daarna een mooie zeiltocht over het IJsselmeer te beleven. Iedereen kijkt terug op een gezellig en mooie viering van de gouden verjaardag van de organisatie.

fOTO: Het symbolisch planten van de goudenregen voor het bedrijfspand in Hardinxveld-Giessendam. Vlnr: Lotte van Houwelingen, Jan van Houwelingen, Julia van Houwelingen en Kees Huisman.

advertentie
advertentie