Ridder van de Weg

28 september 2014 om 00:00 Lokaal nieuws

H'VELD-G'DAM - De heer Stuy en mevrouw Michielse uit Hardinxveld-Giessendam van Alb. Swijnenburg Transporten B.V. uit Ottoland ontvingen onlangs uit handen van Ivo Opstelten de onderscheiding Gouden Ridder van de weg. 69 chauffeurs ontvingen deze onderscheiding omdat zij gedurende 10 aaneengesloten jaren schuldvrij hebben gereden rijden.

TVM verzekeringen is na het stoppen met sportsponsoring een nieuwe koers gaan varen. De komende jaren richt TVM zich op veiligheid in het verkeer en in de transportsector en wil TVM optreden als kenniscentrum. Bestaande kennis verzamelen, nieuwe kennis vergaren en die kennis vooral delen met haar leden om zo als coöperatie, dus TVM en al haar leden innovatiever veiliger, duurzamer en winstgevender te worden.

Ivo Opstelten, minister van Veiligheid en Justitie heeft op zaterdag 27 september aan vrachtwagenchauffeurs hun onderscheidingen als 'Ridder van de Weg' uitgereikt. Deze uitreiking werd georganiseerd door de coöperatie TVM waar leden / transportbedrijven én hun chauffeurs konden rekenen op een gastvrij onthaal in Hart van Holland in Nijkerk.

109 chauffeurs kregen de onderscheiding Zilveren Ridder van de Weg uitgereikt door Rintje Ritsma, Olympisch schaatskampioen. Deze ridders presteerden het om gedurende vijf aaneengesloten jaren schuldvrij te rijden. Maar liefst 617 chauffeurs ontvangen dit jaar de onderscheiding Bronzen Ridder van de Weg. Deze uitreiking vindt plaats op het transportbedrijf zelf. Zij reden drie jaren aaneengesloten schuldvrij.

advertentie
advertentie