Dagbesteding 't Warme hart officieel geopend

17 april 2018 om 13:21 lokaal

H'VELD-G'DAM Vrijdagavond 13 april werd dagbesteding 't Warme hart onder grote belangstelling geopend. De kleinschalige dagbesteding voor ouderen vestigt zich in het Gezondheidscentrum. De opening werd verricht door wethouder Trudy Baggerman.

Onder grote belangstelling van familie en vrienden werd t Warme hart geopend door wethouder Trudy Baggerman.De trotse initiatiefnemers Alice Bakker en Anneke van Peer straalden tijdens de opening. Wat voor ons startte als een droom, is nu werkelijkheid. Trudy Baggerman onthulde het logo van 't Warme hart en opende letterlijk de deur van de dagbesteding voor ouderen t Warme hart. Een mooi initiatief om ook dagbesteding te hebben voor ouderen die thuiswonen, aldus Trudy Baggerman.
De afgelopen weken is er hard gewerkt om de ruimte in het souterrain van het Gezondheidscentrum in het Rabobankgebouw sfeervol in te richten. t Warme hart is de eerste onderneming die gaat starten in het GZC. De komende tijd nemen ook andere ondernemingen hun intrek in het pand.
Dagbesteding 't Warme hart is een kleinschalige dagbesteding waar ouderen met een beperking, die behoefte hebben aan begeleiding en zorg op maat, terecht kunnen. In een gastvrije en huiselijke sfeer kunnen nieuwe sociale contacten worden gesloten, worden er activiteiten gedaan en kunnen deelnemers met elkaar de maaltijden koken en gebruiken. Het is een plek waar deelnemers zichzelf mogen zijn. Niets moet, alles mag staat bij t Warme hart hoog in het vaandel.
't Warme hart ligt centraal in Hardinxveld-Giessendam, zodat de deelnemers ook gebruik kunnen maken van bestaande voorzieningen in de omgeving. De dagbesteding is geopend van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur. Meer informatie is te vinden op de website www.warmehart-dagbesteding.nl/. t Warme hart is telefonisch bereikbaar onder het telefoonnummer: 0184-769076.

advertentie
advertentie